• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Spokojnie, nie popędzajcie. Aż tak mi się nie śpieszy:szok: :-D

Byłam dziś z mężem na zwiady w Pszczynie w szpitalu, mierzyliśmy czas - dwoma drogami. Mam do pokonania 34 km i powinnam się zmieścić w 40 minutach :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Karola Aryan jest prześliczny i taki słodki, że chciałoby się go schrupać ;-) A po tobie w ogóle nie widać, że dopiero co urodziłaś dzieciątko :confused::baffled::tak: A pokarmem się nie przejmuj, najważniejsze, że synek je. A jest jakaś szansa na to, że jeszcze dostaniesz pokarm? Co na to lekarze czy położne? A najważniejsze jak ty się na to zapatrujesz?

Ja walczylam z tym pokarmem meczac synka no i siebie:-( najbardziej to o niego mi chodzilo potrafil przez godzine plakac a no i nie mam pokarmu gdybym chciala karmica lekarka mowi trudno :no: ja chcialam ale coz kto wie moze za wczesnie sie poddalam:confused: najwazniejsze ze maly je i przybiera na wadze:-)

reklama
Karola ..... zdaje sie, że ten środkowy kod (BBCODE) musisz wkleić w twoim panelu użytkownika w Edytuj Podpis
przynajmniej tak się robiło suwaczek :baffled:
Powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry