reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
kurde znowu mam za duże zdjęcia, które nie wchodzą , a ja głupia nie umiem zmniejszać, może jakaś dobra dusza wyśle mi instrukcję na priv, jak to sie robi? Oczywiście jeśli to nie jest szczególnie skomplikowane....

Kamila zdjęcia extra. Mati w zlewie pobija wszystkie fotki :tak::-D Ciekawa jestem czy nie najadł się trochę tego piachu z tak ogromnej piaskownicy ;-):-D?

Kamilala - Mateuszek jest słodziaśny ... taki wesoły chłopczyk :-):tak:

ania_zywa - Naleśnik jest .... mniammmmm ... mniammmmm :-);-)

no Dominiś ... brawo!!! na tym nocniczku wyglądasz jakbyś miał z .... 1,5 roczku :-);-), a z żabkami wyglądasz po prostu prześlicznie :-):tak:

Dzieciaczki wygladaja super :tak: no i nasze zaginione mamy wreszcie sie pokazaly .......fajnie ze jestescie znowu z nami Kamilala i Martusia;-)

reklama
Do góry