reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

zdjecia swietne, dziewczynki mega zadowolone, zresztą Wy rowniez, zachod słonca boski, a rejs statkiem to z gdanska na hel?

reklama
tynka fotki super i jakie wy opalone:szok::szok::tak::tak:
tez wlasnie sie mialam pytac jak rejs statkiem tez mielismy plynac ale balam sie zygania:-p:sorry2::cool2:
piekne te z zachodu slonca!!!

Skoro tu zawitaliśmy to i się pokarzemy:

Pierwsze zdjęcie Gracjanka - zaraz po urodzeniu, kąpieli i pierwszym jedzonku :-)

Pierwsze chwile po podrocie ze szpitala do domciu (4 dni)

Pierwsze urodzinki Gracusia - tort dziełem mausi oczywiście nie chwaląc się :-)

Pierwsza wiosna na nóżkach

Wałecka Bukowina - cudowne miejsce :-)

najlepsza zabawa, gdy za oknem niezbyt ładnie:

Piaskownica na działce :-)

Ustronie Morskie - Kołobrzeg maj 2008

Nowszych niestety nie jestem w tej chwili w stanie wrzucic, poniewaz jestem w pracy :-)

Tynka świetna wycieczkę mieliście, fotki w poświacie zachodzącego słońca śliczne :tak:, ale gdzie się podział kostium w groszki :-p;-):-D.

Coyote super masz synka, przystojniacha z niego :tak:, czekam jeszcze na twoje fotki.

coyote zgadzam sie z dziewczynami!! przytojniacha z twojego synka!! wrzucaj fotki jak tylko masz czas!!
no i twoje tez chetnie zobaczymy:tak:

reklama
Obiecuje, ze wkleje wiecej aktualnych zdjatek no i oczywiscie moje i Gracjankowego tatusia :-)

Pozdrawiam wszystkie śliczne dzieciaczki :-) no i ich piekne mamusie :-)

Do góry