reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia wcześniaków

Jejku, jak te nasze dzieciaczki wyrosły :)
Kaśka - z Martynki to się taka panna zrobiła, że hoho...Tatuś niech lepiej gruby kij przygotuje, żeby odganiać wszystkich kawalerów :p

Miller - a z Pawełka to niezły przystojniaczek rośnie. Jak sobie przypomnę jaki był maciupki to mi się nie chce wierzyć że to ten sam dzidziorek :) Już wcale nie widać że to wcześniaczek :)

Asiuleks - a Ty myślisz, że moje niunie nie czerwienią się na widok Twoich chłopców??? JUż im nawet za często ich nie pokazuję, bo potem spać nie mogą i tylko z mężem mamy problem :p

Kalina - kiedyś kiedy jeszcze nie mieliśmy dzieci marzyłąm o tym, żeby mieć 3 synów :D Teraz mam dwie córcie i póki co mi wystarczy :)Troje dzieci to jednak wyzwanie :)

Muszę się też pochwalić, że Werka ma w końcu pierwszego ząbka :) Znalazłam dziś prawą dolna jedyneczke, a mężuś kupuje mi sukieneczkę :) Ale mi się zrymowało. Poza tym z nowości to tyle, że Wiki nauczyła sie sama siedzieć, Werka z niewielką pomocą sama podciąga sie do siadu, poza tym staje naczworaka i sie buja, więc muśle że niedługo ruszy. Wiki pełza. NO i jeszcze Werka z siadu lub pozycji na brzuchu podciąga sie przy meblach i próbuje stawać na kolanach. Łobuz to nieziemski i trzeba na nią uważać

reklama
a takie robimy minki do fotek :)
kikiu1lp.jpg

kikul9fx.jpg

Tak sama siedzę
kilkulik3lh.jpg

my.php

I Weronka tak siedzi:)
weron4vm.jpg

taki się bawimy w pocią g
my.php

A tak sobie trzymam butlę :)
w14bq.jpg

A taki mam uśmiech przec cały dzień :)
my.php

A tu jesteśmy razem :)
razem5ru.jpg

Wkiwerko - twoje corczki sa coraz ładniejsze :laugh: i tak jak u mnie kazda rozwija sie inaczej :laugh: Jedna umie to, druga tamto :laugh: No to weronika niedlugo zacznie raczkowac :laugh:
A ja sie moge w koncu pochwalic, ze moj synek kamilek w koncu raczkuje :laugh: Wiem ze stary chlop juz z niego i juz dawno powinien, ale ona za zadne skarby nie chcial raczkowac. Wolal siedziec i sam na nogi wstawac. A wczoraj jak po raz pierwszy sam stanal na czworaka to zaczal raczkowac :laugh: Smiejemy sie z mezem ze kuba,ktory raczkuje juz od 2 czy nawet 3 miesiecy, to miesiac czasu kombinowal i cwiczyl bujanie zanim zajarzyl o co chodzi w raczkowaniu, a kamil leniuch przez ten czas nic nie robil tylko obserwowal brata i chyba w nocy cwiczyl zeby zaprezentowac nam od razu swoje umiejetnosci :laugh:

Cześc wszystkim :D
dawno nas tu nie było..... ostatnio sporo się działo i jakos nie było kiedy :(

od 24.01.2006r. przywitaliśmy Zuzię w domu :laugh:
niestety długo domkiem się nienacieszyła - po 6 dniach wylądowałyśmy znów w szpitalu (Zuzię już dopadło zapalenie płuc)
wróciłyśmy do domu po niespełna 2 tyg.

ale teraz jest juz super, nie mozemy sie nią nacieszyć :D

niedługo postaram się powklejac nowe fotki, już z domciu

pozdrawiamy :-*

Agatko, bardzo sie cieszymy,że Zuzia jest juz zdrowa i razem z Wami :) .
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia :).
Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie .

Oto obiecane fotki:

Zuzia zapakowana do wyjścia ze szpitala, to był WIELKI DZIEń :D

188682.jpg

a to juz pierwsze chwile w domciu:

188684.jpg

188685.jpg

188687.jpg

188689.jpg

a to już sesja po drugim wyściu ze szpitala(11.02.06):

188691.jpg

188694.jpg

była kąpiel, teraz trzeba się wysuszyć :D
188696.jpg

a teraz wielkie chwile sam na sam z tatusiem
188697.jpg

188699.jpg

188700.jpg

oko w oko :D
188701.jpg

no i pospały się dzieci
188702.jpg

reklama
Cudnie, Agatko, rozczuliłam się strasznie, szczególnie jak sie pospał tatus...taki biedny...musieliście przezywać, teraz niech juz wyjdzie na prostą, życze gorąco i z serca.

:)

rosekitten3wm.gif

Do góry