reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

anka gratuluje udanej wizyty! ladnie dziecko wazy, kurde bedziesz miec chyba niezlego paczusia. wspolczuje ze anemia Cie dopadla, a jak zelazlo nie pomoze to co wtedy?

madziara wcale Ci sie nie dziwie ze zalecenia lekarza Ci odpowiadaja, ja tez mam libido minus miliard w tej ciazy ;-) najwazniejsze ze szyjka trzyma :tak:

reklama
dziewczyny DZIEKUJE bardzo, chyba sie udało- łyknęłam 2 * oscillococcinum, ,,wiadrami" herbate z cytryna i miodem i mleczko z czosnkiem w poludnie...no i mnie sen ściął .....przespałam ponad 2 h a jak sie obudziłam było super, lekko pobolewa gardło i tyle- HURRAAAA

Herbata dziekuje. Moja Corka tez byla paczus bo wazyla 4020g wiec chyba teraz powtorka:tak: co do anemi to w ciazy co 4 kobiete dopada. Procz zelaza w tabletkach jem wszystko co ma zelazo: wolowine, buraki, brokuly... Ja nie cuje sie oslabiona wiec troche mnie to zdziwilo. W sumie wynik mam 10,9 wiec nie jest tragicznie gorzej jakbym miala 9. Jestem na granicy wiec lepiej nie doprowadzac do przedwczesnego porodu bo tak dziala za niski poziom zelaza w organizmie

Aleksp swietnie ze domowe sosoby daly rade chorobie:tak:

Mi w ciąży na chorobę bardzo pomógł właśnie miód i mleko z czosnkiem. Dwa tygodnie temu znowu złapałam gardło i bez antybiotyku się nie obyło niestety:crazy:
Dziś miałam usg i z dzieckiem wszystko w porządku, ułożyło się ładnie główką w dół, więc nie mam przeciwwskazań do porodu SN, co mnie bardzo cieszy. Waży już 2 kilo i lekarz powiedział, że jeśli urodzę w terminie to pewnie coś kolo 3800 będzie miała. Potwierdziło się również już na 100%, że będzie córeczka:-) Jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze. Następna wizyta za tydzień, już bez usg niestety:-(
Powodzenia wszystkim na wizytach:-)

anka kurde tym przedwczesnym porodem mnie przestraszylas, mam nadzieje ze u mnie wszystko ok, bo standardowo badan robionych nie mialam...

roksaa to super ze bedzie coreczka i ze mozesz rodzic sn, mam nadzieje ze moja tez sie ulozyla. gratuluje ;-)

Dawno sie nie meldowalam, ale od 20 grudnia non stop chorujemy. Swieta minely pod znakiem jelitowki syna, potem meza i mojej, a w Sylwestra zlapalam grype. Po 3 dniach choroby wyladowalam na antybiotyku i bralam do wczoraj. Juz czuje sie dobrze, ale bylo strasznie. Dawno mnie tak nie sponiewieralo.
5tego stycznia bylismy na USG 4D i potwierdzila sie plec - bedzie Wojtek na 100%. Poza tym wazyl juz wtedy 2100g, wiec chyba bedzie wiekszy od Pawla.
Aha, pieknie sie do nas usmiechnal i mamy ten usniech uwieczniony na plytce i zdjeciu :-)

Gratuluje wszystkim udanych wizyt!

Herbata ja nie strasze, powaznie tak jest. Ja przy Laurze nie mialam anemi a teraz widzisz przyplatalo sie. Napewno u Ciebie wszystko ok:tak:
Onesmile wspolczuje chorob ale wazne ze Wojtek ma sie swietnie i duzy z niego chlopak:tak: Gratulacje

reklama
Ones gratuluję udanej wizyty, i potwierdzenia płci i też poproszę i ten uśmiech Wojtusia.:-)
Współczuję choróbsk, dobrze że już się kończyły, bo u Nas dopiero się zaczęło...

Do góry