reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

A jak sie nazywa model tej bluzki, czyżby Korall ?? Ja jeszcze też musze dokupić bluzkę z krótkim i z długim rękawem, bo póki co mam już 4 pary ciążowych spodni, kilka sukienek, spódniczki, ale brakuje własnie bluzek :)

reklama
Hehe dziewczeta widze ze 9fashion goruje ;) ... Aga chyba wiem o jakiej bluzeczce mowisz :) .. tez mam na nia chrapke ;) ... ale poki co teraz poluje na jakies letnie spodnie :)

9 fashion ma super bluzeczki, ale zal mi wydawac na kawalek bawelny 70 zl :( ja sie zopatruje w lumpeksach ostanio. ta niebieska sukieneczke, w ktorej jestem na ostanim zdjeciu kupilam w chiuchach za 12 zl, ale jest praktycznie nowa!

Mi też trochę szkoda 70 zł na bluzkę, ale jakościowo te rzeczy są świetne, i na pewno długo posłużą, więc raz na jakis czas szaleję ;-) A tak to poluję na ciuchy 9fashion po przecenie, niejednokrotnie są wtedy za pół ceny !! ;)

Nasza II rocznica :) wycieczka do Zoo :)

Balam sie tego konika, myslalam ze mi reke zje ;D
im0006589mm.jpg

a tu takie odpoczywanko male ;)
im0006638fg.jpg

Katka, Paulinka zawstydzacie mnie, nie wiem co mam powiedzieć :-[ :)
MoniczQa ślicznie Ci w tej bluzeczce!!

reklama
Do góry