Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A jak sie nazywa model tej bluzki, czyżby Korall ?? Ja jeszcze też musze dokupić bluzkę z krótkim i z długim rękawem, bo póki co mam już 4 pary ciążowych spodni, kilka sukienek, spódniczki, ale brakuje własnie bluzek
Hehe dziewczeta widze ze 9fashion goruje ... Aga chyba wiem o jakiej bluzeczce mowisz .. tez mam na nia chrapke ... ale poki co teraz poluje na jakies letnie spodnie
9 fashion ma super bluzeczki, ale zal mi wydawac na kawalek bawelny 70 zl ja sie zopatruje w lumpeksach ostanio. ta niebieska sukieneczke, w ktorej jestem na ostanim zdjeciu kupilam w chiuchach za 12 zl, ale jest praktycznie nowa!
Mi też trochę szkoda 70 zł na bluzkę, ale jakościowo te rzeczy są świetne, i na pewno długo posłużą, więc raz na jakis czas szaleję ;-) A tak to poluję na ciuchy 9fashion po przecenie, niejednokrotnie są wtedy za pół ceny !!