Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A to moj domek, tez zdjecie bez głowy... tak porownuje to troche maly mam :/ jak na 27 tydzien, mam nadizeje ze dzidzi nie jest za ciasno i ma wystarczajaco wód... O0
Dziewczyny brzuszki śliczne! I jak już pisałam na wątku "brzuszkowym" kaaażdy inny! :
MoniQa Ty już więcej może z patelniami i innymi gorącymi przedmiotami nie walcz! Brzus jak zwykle piękny! :-* Paulinka u Ciebie okraglutki taki "dziewczynkowy" brzuś :laugh: Basia po brzuszku "golasku" wcale nie widać że tam bliźniaki!!!! Fjany brzuszek i figurka ładna Milkshake u ciebie brzuszek też fajniutki i wcale nie taki mały! Wielkość chyba zależy od wzrostu kobiety i ułożenia dzidziusia Tak więc nic a nic się nie martw Sliczny brzuszek a w nim sliczna dzidzia! ;D
A Ty Moniqa masz będąc nie w ciąży pepek głeboko czy taki płytszy? Bo ja mam normalnie bardzo głęboki. I zastanawiam się czy zdąży wyleźć na zewnątrz całkiem do końca ciąży czy pozostanie taki troszke w głębi :laugh: Na chwile obecną robi się co raz bardziej płaski (tzn wgłebienie jest już baaaardzo płyciutkie)