reklama

zdjęcia

reklama
Elu hehe :D nie nie ma braciszka, ani siostrzyczki ;) ... Dawidek musi miec full wypas :D ... domek rozbudowywuje z dnia na dzien coraz bardziej ;) ... a teramin na koniec pazdziernika :D

Piękne te Wasze brzuszki , ale nie matrwcie się wszystkie wyglądamy pięknie , a wielorybkami tylko nam się wydaje że jesteśmy, całe otoczenie natomiast myśli "jaki to piękny stan być w ciąży - ja też chcę"

Moja córcia była na kolonii przez 11 dni , przyjechała i nie mogła się nadziwić że tyle urosłam - a mnie się wydawało że wcale - ale w jedną sukienkę już się nie mieszczę - jak tylko uda mi się dostać do aparatu to się Wam pokaże ;D ;D

Na prośbe Rudegokotka2 zamieszczam jej zdjęcie z brzuszkiem :)

Fajnie Rudykot2 że zdecydowałas nam się pokazać :) Brzusio śliczny i całkiem okrąglutki :) ładniutka mamusia z Ciebie!  ;D

Brdzo dziękuję Ines za pomoc. Jestem troche nieśmiała, wiekowa 34 lata i rozmiarowo przypominam beczółkę i dlatego tak późno zdecydowałam się pokazać to i owo ;D ;D ;Dmam nadzieje, że nikogo nie wystraszyłam :P :P :P
Pozdrawiam i dziekuję za pomoc Inesce :) :) :)

Rudykotku,sliczny masz brzusio.podobno każda kobietka w ciąży wyglada ślicznie-tak twierdzi mój mąż.bo ostatnio moja samoocena troche spadła :)

Osoby o slabych nerwach proszone sa o nie spogladanie :D

bigmama ;D w 30 tyg.
pict00060001cz1.jpg

a tu moj nowy image ;) - dla niewtajemniczonych, wczoraj bylam u fryzjera ;D
pict00040001mq7.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry