reklama

zdjęcia

reklama
Witam,
Brzuski macie na prawdę śliczne,
Ines - dajesz radę chodzić na obcasach? ja po 5 minutach nie mogę kroku zrobić tak mnie łydki bolą - pępuch podobny jak u mnie jeszcze wklęsły...

Czarodziejko - piękne artystyczne zdjęcia - bardzo piękana willa
Basiu - ja też składam wyrazy szacunku dla Twojej wytrzymałośći brzuszek i zawartość wspaniała i imponująca
MoniQa - ja obecnie podobie psędzam czas nad morzem i na plaży ale kostiumy mi nie służą - dwa rozciągnęłam, poza tym jest mi w kostiumie strasznie ciapło - ale słoneczny cień i piaseczeka są cudowne

witam, wklejam kolejne fotki mojego bebzona :laugh:
tym razem z przodu i boku - jak zwykle
obraz245aaku8.jpg

obraz246aarm4.jpg

Czesc :) chcialam sie przywitac, szkoda, ze tak pozno znalazlam to forum, jest fantastyczne!! Ile rzeczy bym sie dowiedziala o wiele wczesniej :) ile fajnych osob moglabym poznac :).
Ale lepiej pozno niz wcale :)

Chcialam wkleic takze i swoje zdjecie, ale chyba nie potrafie... ktos moze mi pomoc?

Basiu Wasza trojeczka jest superasna :) ... maluchy maja swietny domek ... taki ogromniasty ;) ... slicznie :)

marzenasz super ze dolaczylas do Nas ... i ze udalo Ci sie wkleic zdjecia ;) ... sliczna mama z wielkim bebzonikiem :) ... napisz cos wiecej o sobie ... na kiedy termin? czy wiesz kto chowa sie u Ciebie w brzusiu? skad jestes ? itd ;) .. oczywiscie witamy Cie serdecznie wsrod Nas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry