reklama

zdjęcia

reklama
Basia ale Ty to masz brzucholek!!!  :o Śliczny i słodki ze słodką zawartoscią :) Ale wyobrażam sobie jak musi Ci być cieżko! Zwłaszcza teraz przy tych upałach... Nam z jedna dzidzią czasem już ciężko a co dopiero Tobie z dwoma  ::) Podziwiam!

Ines chudzinko wygladasz slicznie :) bardzo ladna sukieneczka :) .. ja niestety w takich nie chodze bo nozie u mnie to takie baleroniki :D

Basiu to sie nazywa brzuszek ciazowy .. Twoi chlopcy to moga byc dumni ze swojej mamusi ... slicznie wygladasz :) ... i tak jak pisza dziewczyny ... tylko uklony dla Ciebie za wytrzymalke :)

Ines no poprostu cudownie.sukieneczka sliczna,taka bardzo kobieca.i brzusio taki zgrabniutki.ja niestety nie pozwalam sobie teraz na taką długość z teg samego powodu co MoniQa :) co bardzo nie podoba się mojemu mężusiowi ;

basiaw24 to pewnie i kopniaki są w podwójnej ilości :) a wiesz co nosisz pod serduszkiem? znasz płeć? zawsze chciałam mieć bliźnięta,no ale na to nie mamy za wielkich szans z mężem :)będzie nam musiała wystarczyć nasza córeczka :laugh:

Dizękuję bardzo wszystkim za komplementy... Jednak jeśli chodzi o moje nogi to niestety ja mam grubiutkie :( Moje nogi to mój kompleks od zawsze...  :-[ :-[ Zazwyczaj noszę długie sukienki albo spodnie najchętniej... Tą sukieneczkę założyłam za namowami mojego męża  ::) Nie wkleiłam wam poprzednio fotki z nogami bo się wstydziłam...  :-[ A teraz wstawiam żeby wam humorki poprawić i pokazac ze ode mnie nóżek grubszych na pewno nie macie :P ;) Ja jestem mała i mam nogi jakie mam...  ::) Mam nadzieję że moja Mariczka nóg po mnie nie odziedziczy... ::)

Ines Basia wyglądacie cudownie!!! Basia ja również Cię podziwiam, gdyż mnie już teraz bywa ciężko np. wytoczyć się z łózka, a jak dopiero Tobie musi być już trudno ::)
Ines wcale nie masz grubych nózek, są jak najbardziej proporcjonalne do reszty ;) A na tej fotce jedynie optycznie mogą się wydawać nie tak długie bo butki masz wiązane w kostce co zawsze skarac trochę optycznie nogę  ;) Sukienka sliczna i ślicznie w niej wyglądasz :)

chyba przesadzasz Ines. chociaz ja nie jestem lepsza, bo tez nie lubie swoich nog :)

ale tak jak mowi Nadia - jak nam sie wydaje, ze nogi mamy grube, to bron boze buty wiazane w kostkach albo z paskami wokol kostki, bo to niestety optycznie nogi skraca!

reklama
Basia, Ines wyglądacie bardzo ładnie :) :) :) :)

Ines ja też mam kompleks na tym punkcie , a już w ciąży jak doszła mi do tego opuchlizna to się w ogóle na nie patrzeć nie mogę :( dobrze że już ich prawie nie widzę ;D
ale moim skromnym zdaniem ty wyglądasz naprawdę super razem z nogami :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry