Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki dziewczyny
a co do nóżek to moje też jak dwa soczyste balerony wygladają - szczególnie pod koniec dnia ;D
ale w takie upały to chyba nic nadzwyczajnego, a co do nóżek Ines to nie miałabym na jej miejscu im nic do zarzucenia
yyyy dziewczeta Ines, Basiu gdzie Wy macie te balerony ?? w sumie okularow nie zalozylam , ale az tak zlego wzroku nie mam ... 8) ... macie zgrabniuchne nozie
No dobra już mówię czemu noszę buciki właśnie z paskami w kostce... bo w takich najlepiej wyglądam! Ja może nie tyle mam grube nogi co spore łydki po mojej mamie i szeroką kostkę no i właśnie buty na obcasie z pakiem w kostce zdecydowanie to poprawiają wizualnie Wyglądam sto razy lepiej niż w butach bez paska wokół kostki... A mówię to z takim przekonaniem bo wizażystka mi nawet takie buty doradziła, sama to widzę, mąż mi to mówi i jeszcze kilka osób No i nie będąc w ciąży to jak zakładam już jakąś sukienkę to najczęściej do tego bardzo wysokie szpiliki z paskiem wokół kostki... Wtedy nie jest tak źle A najbardziej to lubię na co dzień spodenki i płaskie wygodne buciki ;D
Dziękuję MoniQo......widze ze u Ciebie relaks pełną parą.....i dobrze....akurat w tym stanie nikt nam nie zabroni nadmiernego leniuszkowania:-) musimy uzbierac sił przed narodzinami naszych pociech.....potem pewnie bedziemy wspominac slodko te cudne chwile blogosci jakie mialysmy w ciązy..he he