reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
wiecie pytam sie gdyz ja uwielbiam pic kawe a jak wroce do pracy to na 7 godzin jako matka karmiaca i tak sie zastanawiam czy bede mogla przy moim dyrektorze pic kawe bez podejrzen zadnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wiecie pytam sie gdyz ja uwielbiam pic kawe a jak wroce do pracy to na 7 godzin jako matka karmiaca i tak sie zastanawiam czy bede mogla przy moim dyrektorze pic kawe bez podejrzen zadnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

tygrysku, sorki że w tym wątku, ale przypomniało mi się, że jeśli masz upierdliwego szefa, może kazać przynieść Ci zaświadzcenie od ginekologa, że karmisz-myślę, że w dzisiajszych czasach nie będziesz mieć problemu z załatwieniem takiego papierka....

Ewelw nie możesz głodzić organizmu i nic nie jeść, ponieważ wtedy organizm zatrzymuje wodę w organiżmie, bo dla niego to tak jakby alarm i gromadzi wodę, dlatego zapewne waga poszła do góry-TYM BARZDIEJ ŻE ĆWICZYSZ-wiem coś na temat odchudzania bo teraz ważę 50 kg a kiedyś 70:rofl2:I schudłam bez żadnego specjalisty-poprostu jadłam racjonalnie i wszystko sobie zapisywałam-bez żadnego głodzenia i co najważniejsze do dnia dzisiejszego mogę się opychać czym chcę i ani kg nie przytyję:laugh2:Polecam kapsułki B.I.O. CLA z zieloną herbatą mi pomogły =koszt ok.65 zł no i chrom z 10 zł.TRZYMAM KCIUKI
Paola - dzięki za info... Ja właśnie tak mam z tą wodą - przed porodem też baaardzo spuchłam - bo organizm wodę zatrzymywał...:no: I teraz jak mało bardzo jem to jestem jakby cała opuchnięta - właśnie wyglądam jak gdybym się "obżarła". Więc to musi być sprawka tej wody w organizmie:tak:Postaram się - tak jak Ty racjonalnie zjeść - jednak cokolwiek zjem- mam wyrzuty sumienia.... Lecę poćwiczyć:tak:....
Miłego dnia!!!!!!

Paola - dzięki za info... Ja właśnie tak mam z tą wodą - przed porodem też baaardzo spuchłam - bo organizm wodę zatrzymywał...:no: I teraz jak mało bardzo jem to jestem jakby cała opuchnięta - właśnie wyglądam jak gdybym się "obżarła". Więc to musi być sprawka tej wody w organizmie:tak:Postaram się - tak jak Ty racjonalnie zjeść - jednak cokolwiek zjem- mam wyrzuty sumienia.... Lecę poćwiczyć:tak:....
Miłego dnia!!!!!!

Nie ma sprawy:tak:Pamietaj też, żeby podczas wysiłku fizycznego pić dużo wody niegazowanej lub pij jednego Red Bulla, Power Raida czy inny napój energ.powoli podczas ćwiczeń mi dodawało to powera-ale raczej to była autosugestia ale baaarzdzo pomocna bo fajniej i chętniej się ćwiczyło no i na uszach OBOWIĄZKOWO miałąm MP3 - musiałam poprostu słuchać muzyki-jak nie miałam muzyki to robiłam wszystko z przymusu a przy ulubionych kawałkach góry mogłam przenosić.Lub przed ćwiczeniami zjedz banana tak wszyscy sportmeni robią przed treningami-i co najważniejsze należy pamiętać, że organizm dopiero po 30 min wysiłku czerpie zapasy z nagromadzonego tłuszczu i wtedy chudniemy.:tak:Dlatego najlepsze efekty daje trening areobowy-ciągły czyli w moim przypadku był to rowerek stacjonarny-nawet cwiczeń innych nie robiłam i schudłąm-jak znajdę swój zeszyt a mam go napewno to prześlę Ci go na priva i zobaczysz, że z jedzeniem się nie katowałam - dziennie jadłąm ok.1600 kcal.

tygrysku, sorki że w tym wątku, ale przypomniało mi się, że jeśli masz upierdliwego szefa, może kazać przynieść Ci zaświadzcenie od ginekologa, że karmisz-myślę, że w dzisiajszych czasach nie będziesz mieć problemu z załatwieniem takiego papierka....
Patrysiu dziekuje wlasnie podejrzewalam ze bedzie mi potrzebne jakies zaswiadczenie potwierdzajace ze karmię tylko zastanawialam sie czy od pediatry czy od ginekologa ale super z pediatra byloby trudniej ale od gina to nie bedzie problemu:-):-):-):-)

No i dobrze by było abyś ćwiczyła o stałych porach-wiem, ze teraz to trudne bo Mała nie zawsze pozwoli-ale wtedy to taka jakby stabilizacja dla organizmu;-)Spróbuj rano jak Niunia śpi poćwiczyć z 25 min tzn brzuszki,skakanka,jakieś inne ćwiczenia, a później jak Mąż wróci z pracy to niech się zaopiekuje Małą a Ty na rowerek i pedałuj-uwierz, że napewno tak schudniesz a z czasem tak się przyzwyczaisz do ćwiczeń, żę będziesz miała wyrzuty sumienia jak nie poćwiczysz:tak:

reklama
Nie ma sprawy:tak:Pamietaj też, żeby podczas wysiłku fizycznego pić dużo wody niegazowanej lub pij jednego Red Bulla, Power Raida czy inny napój energ.powoli podczas ćwiczeń mi dodawało to powera-ale raczej to była autosugestia ale baaarzdzo pomocna bo fajniej i chętniej się ćwiczyło no i na uszach OBOWIĄZKOWO miałąm MP3 - musiałam poprostu słuchać muzyki-jak nie miałam muzyki to robiłam wszystko z przymusu a przy ulubionych kawałkach góry mogłam przenosić.Lub przed ćwiczeniami zjedz banana tak wszyscy sportmeni robią przed treningami-i co najważniejsze należy pamiętać, że organizm dopiero po 30 min wysiłku czerpie zapasy z nagromadzonego tłuszczu i wtedy chudniemy.:tak:Dlatego najlepsze efekty daje trening areobowy-ciągły czyli w moim przypadku był to rowerek stacjonarny-nawet cwiczeń innych nie robiłam i schudłąm-jak znajdę swój zeszyt a mam go napewno to prześlę Ci go na priva i zobaczysz, że z jedzeniem się nie katowałam - dziennie jadłąm ok.1600 kcal.
paola, u ciebie stacjonarny rowerek poskutkował?a myślisz ze on może zwalczyć ten mój brzuchoflak?bo brzuszki nic mi nie daja:-(a zastanawiam się nad kupnem tego rowerka

Do góry