Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak cycków nie smarujesz to można. A dlaczego nie można elancyla???????
Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)
, bo byłam przekonana, że to taki "pic na wode" te pasy, ale teraz mnie chyba zmobilizowałaś tą wypowiedzią 

Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)

chwal sie który to jest od razu zamawiamy!!!!!Bo na allegro ich mnóstwo....NOWY REWELACYJNY PAS VIBROSHAPE 2009 (591266807) - Aukcje internetowe AllegroMnie też mobilizujeszchwal sie który to jest od razu zamawiamy!!!!!Bo na allegro ich mnóstwo....

;-)No patrz!!! A ja się tak martwiłam razem z toba, bo też przestałam karmić mniej więcej wtedy co ty - ja też miałam w tym tygodniu przedwczoraj się skończył ;-)!!! (trochę szkoda, że na chrzciny - ale cóż poradzę??) Też się cieszę, że była ja w końcu dostałam wczoraj @, wcale nie było mi teskno,a le chociaż sie juz nie martwię, że bede musiała iść do lekarza i wywoływac