reklama
hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje

KANKIYA
Fanka BB :)
hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...ale myslę że z czasem troszkę się spłaszczy
![]()
ojj na pewno zniknie Yoka

ojj na pewno zniknie Yokaw koncu niedawno byl taki duzy, wiec nie dziwota
zobaczycie za kilka miesiecy bedziemy wszystkie laseczki jak nic:-)
Ba, pewnie, ze tak - na lato to i kaloryferek na brzuszku będzie

KANKIYA
Ba, pewnie, ze tak - na lato to i kaloryferek na brzuszku będzie![]()

KANKIYA
Dziewczyny gorzej jak na lato zaproponują nam udział w sesji do nowego kalendarza McDonalds-oczywiście z dopiskiem GRUDNIÓWKI 2008![]()

pytia
ja tez sie jeszcze nie wazyłam, ale w spodnie spzed ciązy się nie mieszcze ;-)
Ja tylko w dresik, jeansów jeszcze nie dopinam w pasie

gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje
Uuuuu, brzucholek to drażliwy estetycznie temat, haha. U mnie też niestety sflaczały woreczek zwisa na razie. Ale już wzięlam się intensywnie do pracy i codzienie pół godzinki ćwiczę. Mam nadzieję, że to przyniesie efekty. No i chyba muszę kupić coś ujędrniającego na brzusio, bo skóra jakaś taka wiotka i przesuszona mi się zrobiła.
reklama
KANKIYA
odnosnie macicy czytalam kiedys, ze warto po porodzie spac na brzuchu mimo iz jest to dosc bolesne, ale ladnie wtedy macica wraca na swoje miejsceJa tylko w dresik, jeansów jeszcze nie dopinam w pasieAle daję sobie te 6 tygodni połogu na to, bo przez cały ten czas obkurcza się macica