Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje
ale myslę że z czasem troszkę się spłaszczy
hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...ale myslę że z czasem troszkę się spłaszczy
![]()
w koncu niedawno byl taki duzy, wiec nie dziwota
zobaczycie za kilka miesiecy bedziemy wszystkie laseczki jak nic:-)ojj na pewno zniknie Yokaw koncu niedawno byl taki duzy, wiec nie dziwota
zobaczycie za kilka miesiecy bedziemy wszystkie laseczki jak nic:-)

Ba, pewnie, ze tak - na lato to i kaloryferek na brzuszku będzie![]()

no ba a jakze by inaczej

Dziewczyny gorzej jak na lato zaproponują nam udział w sesji do nowego kalendarza McDonalds-oczywiście z dopiskiem GRUDNIÓWKI 2008![]()

ach TY 
nie rozsmieszaj mnie, bo urodze

ja tez sie jeszcze nie wazyłam, ale w spodnie spzed ciązy się nie mieszcze ;-)
Ale daję sobie te 6 tygodni połogu na to, bo przez cały ten czas obkurcza się macica. gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje
odnosnie macicy czytalam kiedys, ze warto po porodzie spac na brzuchu mimo iz jest to dosc bolesne, ale ladnie wtedy macica wraca na swoje miejsceJa tylko w dresik, jeansów jeszcze nie dopinam w pasieAle daję sobie te 6 tygodni połogu na to, bo przez cały ten czas obkurcza się macica
ja planuje wykorzystac ta informacje o ile bol nie bedzie zbyt silny