Agatkas
Mamusia Zuzolka
Przekonałyście mnie do końca tymi utraconymi kilogramami i właśnie zakupiłam książeczki bo jakoś ciężko mi się czyta z komputera a drukarki nie posiadam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przekonałyście mnie do końca tymi utraconymi kilogramami i właśnie zakupiłam książeczki bo jakoś ciężko mi się czyta z komputera a drukarki nie posiadam![]()
Agatkas a jaką kupilas???
Dorota Wellman polecala taka
Metoda doktora Dukana /Pierre Dukan/POLECAMY (884124257) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
NIE POTRAFIE SCHUDNAC - Dukan PAKIET 2 KSIAZEK ups (883956049) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam tą pierwszę - metoda Dr. Dukana i z drugiego linku tą z przepisami.
Agatkas a jaką kupilas???
Dorota Wellman polecala taka
Metoda doktora Dukana /Pierre Dukan/POLECAMY (884124257) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
NIE POTRAFIE SCHUDNAC - Dukan PAKIET 2 KSIAZEK ups (883956049) - Aukcje internetowe Allegro
no to ja mma takie same tylko ze w Microsoft Word-100stron