reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Myśmy mieli małego jakoś po urodzeniu ze dwa tygodnie się pojawił ale naszczęście bez gorączek i sam znikną w szybkim czasie.Mi zalecali jąderka podnosić przy zakładaniu pieluszki podobno szybciej się wchłania wtedy.

mi lekarz powiedział, że zadne zabiegi, masowanie i okłady nie pomagaja :-( jeszcze dzisiaj moja ciotka Dokorka ma popytac lekarza u siebie w szpitalu, zobaczymy co powie.

Asiun wszystko bedzie napewno dobrze.Trzymam kciuki.
Maarta zdrowka dla Antoniego i zeby wodniaczek odplynal w niepamiec.
Irlandia Duzo zdrowka dla Ola i niech go goraczka juz nie neka wiecej!!

My po lekarzy dostaliśmy skierowanie do okulisty ale ten wraca 11 maja więc umówie się na wizyte dopiero w przyszłym tyg.No i w przyszłym tyg czeka nas szczepienie przeciwko kleszczą.Myślałam,że nie ma dla takich maluchów a jednak i dobrze a lekarka z pneumokokami kazała się wstrzymać

vici a skierowanie do okulisty, bo macie jakieś podejrzenia względem wzroku Victora? I dlaczego kazała się wsztrzymac lekarka z pneumokokami? Sorki, moze już o tym pisałaś a ja nie dostrzegłam.
Wasze pociechom też łezki lecą jak wyjdą na słońce albo idą pod wiatr? To tak w nawiązaniu do oczu. Bo nasz Mateusz tak własnie reaguje, dlatego chce przy następnej okazji porozmawiac na ten temat z pediatrą.
A na pneumokoki umawiam się na 4 czerwca.

U nas był wodniaczek zaraz po urodzeniu, ale wchłonął się dosc szybko. Maarta będzie dobrze, zobaczysz.

reklama
Maarta DUŻO< DUŻO zdrówka dla Antosia, niech będzie dzielny!! i Wy też!!!

Ja szczepiłam po raz pierwszy na pneumokoki Kubusia 25 kwietnia a teraz idziemy na szczepienie pod koniec maja.

Do góry