reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

O kurcze, Franek jest niezniszczalny. NIe wiem co ja bym zrobila jak by ktoremus z moich dzieci trafilo sie cos takiego. Ja to panikara jestem. Maks pewnie by wyl w nieboglosy a Maja moze by sie zachowala jak Franio.

reklama
o kurcze!! dobrze ze nic starsznego sie nie stało, Buba ja zawsze widze to w moich oczach jak żelazko spada na Antosia:-( potwornie sie tego boję:-( zdrówka dla Franusia!bedzie oki!!

O kurczaczki oby się wszystko dobrze zagoiło
Ja tak jak maarta też zawsze się boje że na moją Dominie spadnie gorące żelazko.Choć zawsze jak coś prasuje Dominiki nie ma w pobliżu.Ale stracha mam zawsze.

Dzieks dziewdzyny za wsparcie :tak: Franko ma sie wysmienicie jak na swoje rany na nogach.Zabieg zniosl super i nawet tego nie zauwaza.Dostal masci i pianke do psikania i byl zachwycony ze pani doktor dala mu sie pobawic sluchawkami :tak:
Ja tez zawsze pilnuje ale jak widac nie znamy dnia ani godziny...wystarczy taki wlasnie wypadek ktoreego niby moznabylo uniknac a jednak sie wydarzyl w obecnosci dwoch osob doroslych...do glowy by mi nie przyszlo ze biegnac wpadnie na krzeslo ktore pociagnie kabel i wyrwie z reki zelazko.....
A tak wyglada moja mala ofiara....
Woloszki Kosmitki czyz by Toja cora byla kosmitka tak jak kim Bassinger :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Buba Franio jak prawdziwy mezczyzna ani łzy nie uronil ;-)
Ale na zdjeciu wyglada jakbys mu kablem wlala :tak::tak::tak: jeszcze cie ktos podkabluje do opieki.

ps. gdzie wy chodzicie na basen? a znasz jeszzce jakies polecane miejsca gdzie ucza plywania np 4 latkow?

Buba to niezły twardziel z Franco:yes:
A swoją drogą to ja tak dla bezpieczeństwa prasuje jak mały śpi więc ten wypadek nam chyba nie grozi no ale zostaje kupa innych a tfu tfu na zimne.

Ja mam schizę z wrzątkiem. Normalnie boję się zrobić sobie herbatę, jak Jagoda jest w kuchni. Gotuje tylko na tylnych palnikach, bo tez się boję, że Jagoda pociągnie. Czasami aż przesadzam, ale autentycznie mam niezłego stracha robić coś z gorącymi rzeczami przy dziecku.

Dzielne te Wasze chłopy!

reklama
Do góry