reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Rybciu Mialas nosa zeby zadzwonic :tak:

Woloszki Gratuluje,gratulije!!!Duzy chlop z Maksia :szok:
Aronnie mam w ogrodku ale ja za nia sredni przepadam iale Franek pija z niej kompoty , kiszopne ogory jada na kanapkach.Zgodze sie z Toba ze dzieci uwielbiaja kwasne :-p No i babcia ma zajecie bo produkcje uskutecznia ciagle....;-)

reklama
No chlop jak dab. Malo kto wierzy ze ma 4 latka tylko. NIby wazy 19 ale nie widac po nim jak sie rozbierze to kosci, a jak siedzi mi na kolanach to normalnie dupsko kosciste jest. :-D

A ja mam pytanko bo Victor ma pare dziwnych krostek(jakby nie miał ospy to pewnie to bym podejrzewała)Takie małe i wypełnione wodą.Ma je w różnych miejscach ciała jest ich mało może z 6.Czy to może być po szczepionce odra,świnka,różyczka:confused:

Ingucha miała krostki po tej szczepionce ale chyba takie zwykłe małe czerwone i najpierw tylko kilka a potem ją całą wysypało łącznie z głową.

Vici - dawno miałaś tą szczepionkę?

reklama
Do góry