reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
U Inguchy się zaczęło jakieś 10 dni po - najpierw była gorączka a potem wysypka. Nawet podejrzewałam trzydniówkę ale lekarz powiedział, że to wysypka różyczkowa - na 100% po szczepieniu.

U nas po szczepieniu byla lekka goraczka i wysypka co sie pozniej okazalo ze przy okazji przeszla trzydniowke. No ale mielismy duze problemy z biegunka po tym szczepieniu, ktore sie nie wyjasnily do dzis.

Wołoszki, niestety nic takiego nie znam. Pamietaj, że jesli okaże się, że któreś z dzieci ma owsiki leczy się CAŁA RODZINA! Rozumiem, że masz obawy o Maksa i jego kolegów przedszkolych, tak?

ja tez niestety nie znam nic ...
ale pamietam jak cala rodzine musialam przeleczyc na wszy bo byly w przedszkolu w jakiejs grupie - ale to bylo latwiejsze bo wystarczylo kupic odpowiedni szampon ...
woloszki - mam nadzieje ze to jednak nie sa problemy z owsikami

Tak tez myslalm ze nic takiego nie bedzie.
Tak boje sie o Maksika no i o nas. Wczoraj bylo zebranie w przedszkolu no i pani ostrzegala ze okolo 90% dzieci w przedszkolach ma owsika. Bleeee jestem przerazona. NIe mowie juz o wszach bo mowili ze tez sie zdazaja, koszmar.

reklama
Wiecie, że my nadal nie zaszczepieni przeciwko odrze, różyczce i śwince. Wczoraj się zarejestrowałam, poszłam i... nie mają tej szczepionki!!!! a przy rejestracji mówiłam, że do szczepienia! Nie mogli się dopytać jakiego? Poinformować? Woloszki, jeszcze trochę a też ucieknę z tej państwówki.:angry:

Do góry