Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zawsze mozemy na nia liczyc choc kolejki ponad dwumiesieczne do niej sa ale jak cos naprawde pilnego to tez przyjmie nas zawsze po godzinach.Bardzo czesto jak mam jakies watpliwosci moge do niej drynknac i diagnoze postawi przez telefon lub rozwieje moje watpilwosci,no a przede wszystkim jest super babaeczka ;-) Zasadnicza i konkretna bez zbednego sie rozczulania.

No a ja już dwukrotnie się spotkalam z tym, że na godzinę przyjęć do dzieci zdrowych przychodzi pół albo i więcej spóźniona. Popędza w tej państwówce niesamowicie. A prywatnie, to luzik, blusik i z godzinę sama z siebie gada i wyjaśnia. Mam do niej pod tym względem mieszane uczucia, jedyne co mnie przekonuje to to, że nadal uważam ją za fachowca i podoba mi się jej podejście w kwestiach szczepień, antybiotyków. Więc chyba nadal będę chodziła tam na szczepienia, a w razie czegoś prywatnie do niej, bo i blisko. Poza tym to, że mogę do niej dzwonić to wielki dla mnie plus. Porady telefoniczne już kilkakrotnie dostawałam i było ok.Wlasnie mi chodzi o te siedzenie po godzinach. W naszym przypadku przyszlam do naszej Pani M. pol godziny przed jej koncem pracy, no i pani mnie pospieszala bo ona zaraz konczy, bo musi isc jeszcze do drugiej pracy(wizyty prywatne) itd.......
Owszem plusem jej jest to ze antybiotyk zapisuje w ostatecznosci. No i prywatnie jest super no ale to za kasiorke ;-)