reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
vici dużo zdrówka dla Victorka i dla Ciebie.
U mnie jak na razie Dominika zdrowa,choć ostatnio pod wieczór mi psika
A co do czosnku to ja lubię ale w małej ilości
A Dominika lubi jeść cebule jak jabłko

Vici Zrowka,zdrowka dla was!!!!!
U nas w domu czosnek rzadzi!!!!
Ostatnio jakas plaga katarowo-chorobowa...wszyscy prychaja......Frank na szczescie sie trzyma w zdrowiu.

Maarta Na katar Nasivin polecam u mnie zdzialal cuda :tak:

No to wykrakalam dzis Maja obudzila sie z katarem. :-D
Narazie taki wodnisty jej leci, zobaczymy jak bedzie jutro. Na noc dostala krople do nosa, posmarowalam jej klatke piersiowa mascia, kropelki na poduche zeby lepiej sie oddychalo. Herbata ciepla do picia na noc tez zrobiona :tak:A jutro zrobie syrop z cebulki dla niej.
A jak podajecie maluchom czosnek, ja daje wycisniety do zupy bo Maja nic innego ostatnio nie jada.

reklama
No maly juz ok ale za to mezus sie rozchorowal na calego.Tak ukladajac w kolejnosci to maly przeszedl najlzej potem ja a mezus w lozku lezy i umiera jak to facet:-D:-D ale przynajmniej szafa skonczona(no co prawda w stanie surowym ale jest)

Do góry