reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Zdrówka dla chorych dzieci i rodziców.
Moja Dominikaod2 dni oddycha przez usta bo nosek niby zapchany a katarku nie ma.
Podaje jej na noc krople Nasivin i jakoś jej się dobrze śpi nie budzi mi się z tego powodu.
W dzień tez jej zakraplam i jest już lepiej.

A u nas choróbsko się pojawiło:-(. Inguch ma zatkany nosek i jest marudna do bólu. Dziś rano nie dała się położyć do łóżeczka tylko na rękach spała u mojej mamy. Jak tylko mama chciała ją odłożyć to był wrzask:baffled:

Julek wczoraj gorączkował, był osowiały. Dostał lekarstwo na zbicie temperatury i popołudnie spędziliśmy już w domu. A dziś jest trochę nie taki jak zwykle, z rana miał podwyższoną temperaturę, ale juz jest ok.
Poza tym nie ma kaszlu, kataru. A idą mu górne trójki. Ponieważ przy wcześniejszych ząbkach nigdy nie gorączkował, to nie wiem, czy ta temperatura od tego, czy też nie.
A ja mówiłam chorobom NIE!!

U nas jest poprawa, nie kaszlemu juz jeszcze z nosa leci troche. W nocy spimy juz bez problemu tzn nie budzimy sie ze wzgledu na katarek i kaszel :tak:
NIe wiem czy juz nie narazam na chorobsko bo wczoraj w deszczu wyszlismy na dwor w kaloszach o jeny ale dzieciaki byly szczesliwe, Mai odrazu poprawil sie humor bo wczoesniej o wszystko plakala i stekala. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry