E
etna36
Gość
skaza wychodzi dopiero w trzecim miesiacu zycia wiec na razie tym sobie jeszcze glowy nie zawracaj,camelia moj Kacper ma to samo! Ja juz tak z tym kombinuje ze masakra bo to sie utrzymuje juz 3 tydzien. I rano jest to bardziej widoczne, pozniej tak jakby przechodzi ale pod palcami czuc. Bylam z tym u lekarza i niby nie jest to skaza a moze byc uczulenie na oliwke Johnsona! No i kapie od tygodnia w Oilatum no i postanowilam zrezygnowac z produktow mlecznych a z racji tego ze raz dziennie dokarmiam butla to tez przeszlam na nutramigen. No i tak jak by lekko zeszlo ale tylko lekko! A ostatnio jaderka kacperka sa tez zaczerwienione i tak mysle ze rzeczywiscie moze to byc uczulenie na Johnsona bo chusteczki mam wlasnie z tej firmy. Ale z drugiej strony wczoraj zjadlam ryz na mleku i dzisiaj rano mial wlasnie tego wiecej jak zawsze tak ze nie wiem juz sama czy to skaza czy uczulenie!
moj maly tez ma takie kropki, to samo mija i u mnie sie nasila po kremie na kazda pogode, oliwki uzywam tej samej co ty i chusteczki (sporadycznie, tylko jak wychodze) tez te johnsona i nic sie nie dzieje. Ja odstawialam rozne rzezy i proszki i stwierdzam tak jak dziewczyny, że to musza by hormony albo tradzik. Teraz nic nie robie i przechodzi juz. Krostki sa juz biale i czuc je tylko pod palcami, a byly czerwone i nie ktore mialy biale koncowki