katrenki
Fanka BB :)
lactulose, jak bym wiedziala to juz bym wczesniej jej dala, bo mialam w domu....Gratulacje!!!!! a powiedz co Ci to przepisali. Mi tez lekarz cos przepisal ale moge to odebrac dopiero 27ego jak maly skonczy miesiac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lactulose, jak bym wiedziala to juz bym wczesniej jej dala, bo mialam w domu....Gratulacje!!!!! a powiedz co Ci to przepisali. Mi tez lekarz cos przepisal ale moge to odebrac dopiero 27ego jak maly skonczy miesiac.
lactulose, jak bym wiedziala to juz bym wczesniej jej dala, bo mialam w domu....
urodzeniowa. Spadkowa to 3860
natalunia
A co na to lekarz że taki mały przyrost wagi?
nataluniakarmiłam piersią i dopiero od tygodnia moja Zuzia przybiera na wadze... miałam za mało pokarmu, stąd te problemy z jej spaniem i marudzeniem. Dokarmialiśmy tylko na noc na początku, ale w trakcie dnia mała wisiała na cycu i nie mogłam nawet iść zrobić siku czy coś do jedzenia. W trakcie zapalenia gardła mała płakała, nie mogla ssać, w końcu ją dokarmiłam w dzień i tak już zostało. Malutka nie chce już piersi, tylko butelke. Dobrze, że w porę porzyciłam myślenie: nie karmię piersią - jestem złą matką. Najważniejsze jest to, żeby mała rosła i była najedzona. Dopiero teraz nabrała policzków i wygląda słodziutko :-)
Dobrze, że w porę porzyciłam myślenie: nie karmię piersią - jestem złą matką.
gratuluje....i problem z glowy....;-)Babeczki
Zapomniałam wam sie pochwalic ze dostalam najwspanialszy prezent na swieta jaki moglam sobie wymarzyc :-)
Soni urwało sie wedzidełko pod jezyczkiem :-)
Tym, ktore nie wiedza powiem ze Sonia miala złaczony spod czóbka jezyka takim wiazadełkiem i nie mogla wogole jezyczka poza jame ustna wystawic. Chodzi o to wlasciwe wedzidelko ma normalnie dalej z tyłu a pod tym czubkiem jezyka miala dodatkowa taka nitke. No i wczoraj zauwazyłam ze udalo jej sie jak nigdy wczesniej wystawic jezyk na zewnatrz :-) Patrze, a tam tylko ślad po łaczeniu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Babeczki
Zapomniałam wam sie pochwalic ze dostalam najwspanialszy prezent na swieta jaki moglam sobie wymarzyc :-)
Soni urwało sie wedzidełko pod jezyczkiem :-)
Tym, ktore nie wiedza powiem ze Sonia miala złaczony spod czóbka jezyka takim wiazadełkiem i nie mogla wogole jezyczka poza jame ustna wystawic. Chodzi o to ze wlasciwe wedzidelko ma normalnie dalej z tyłu a pod tym czubkiem jezyka miala dodatkowa taka nitke. No i wczoraj zauwazyłam ze udalo jej sie jak nigdy wczesniej wystawic jezyk na zewnatrz :-) Patrze, a tam tylko ślad po łaczeniu :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)