reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

A ja musze wam powiedziec ze dzisiaj znalazlam małe krosteczki na boczku Soni. Tak na wysokości pampersa (jak sie zapina). No i teraz nie wiem czy to od obtarcia (moze za mocno byla spieta?), czy uczulenie na pampersy czy o co chodzi?
Wyglada ze małej to specjalnie nie dokucza. Pampersy zmieniłysmy z 2 na 3 jakies 3-4tyg temu - czyżby dopiero teraz wyszlo uczulenie? dziwne troche... :baffled:
Jakie są dokładnie oznaki skazy białkowej ktos wie?

reklama
A ja musze wam powiedziec ze dzisiaj znalazlam małe krosteczki na boczku Soni. Tak na wysokości pampersa (jak sie zapina). No i teraz nie wiem czy to od obtarcia (moze za mocno byla spieta?), czy uczulenie na pampersy czy o co chodzi?
Wyglada ze małej to specjalnie nie dokucza. Pampersy zmieniłysmy z 2 na 3 jakies 3-4tyg temu - czyżby dopiero teraz wyszlo uczulenie? dziwne troche... :baffled:
Jakie są dokładnie oznaki skazy białkowej ktos wie?

Ha! U mnie to samo! I to po zmianie pampersow na 3. Nawet gdzies tu pisalam jakis czas temu. Czyli wychodzi ze to od pampersow. U mnie najciekawsze jest to, ze ona ma to tylko na lewym boku - od tej strony zawsze zaczynam zapinac. Teraz zaczelam z drugiej strony, zobaczymy co to zrobi...

Ha! U mnie to samo! I to po zmianie pampersow na 3. Nawet gdzies tu pisalam jakis czas temu. Czyli wychodzi ze to od pampersow. U mnie najciekawsze jest to, ze ona ma to tylko na lewym boku - od tej strony zawsze zaczynam zapinac. Teraz zaczelam z drugiej strony, zobaczymy co to zrobi...

Żartujesz? Sonia tez na lewym boczku i tez od lewego zawsze zapinam.. :szok::dry:
dziwne ze dopiero teraz to wyszlo... Mi sie wydaje ze jakby to strikte uczulenie bylo to juz w kilka dni po zmianie by wyszło... moze to od obtarcia? moze te 3 sa jakies bardziej chropowate czy cos?
Jak myslisz?
Konsultowałas to z kims?

Żartujesz? Sonia tez na lewym boczku i tez od lewego zawsze zapinam.. :szok::dry:
dziwne ze dopiero teraz to wyszlo... Mi sie wydaje ze jakby to strikte uczulenie bylo to juz w kilka dni po zmianie by wyszło... moze to od obtarcia? moze te 3 sa jakies bardziej chropowate czy cos?
Jak myslisz?
Konsultowałas to z kims?

Nie konsultowalam. Smaruje mascia na odparzenia - ta na zamowienie z apteki, bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. Czasem to jest takie suche i jakby skorka schodzi ( taki slad jakby te pryszczyki popekaly). Mi sie wydaje ze to jest nie od zapiecia, ale od tych hmm otworkow-szlaczkow;-) tych na zdjeciu:

Nie konsultowalam. Smaruje mascia na odparzenia - ta na zamowienie z apteki, bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. Czasem to jest takie suche i jakby skorka schodzi ( taki slad jakby te pryszczyki popekaly). Mi sie wydaje ze to jest nie od zapiecia, ale od tych hmm otworkow-szlaczkow;-) tych na zdjeciu:
hmmm, w sumie może byc...
spróbuje to bepanthenem potraktować...

jak to jest z tym szczepieniem na rota i pneumo? musze sie zdecydowac jak pierwszy raz idziemy na szczepienia czy moge troche pozniej? i jak najpozniej? z gory dzieki za wytlumaczenie:tak:

Bura a nie maja dziewczynki po Nutritonie rzadkich kupek ja podaje od 3 dni, z tym ze u mnie pisze ze 1 miarka na 15ml mleka lub wody-podaje 60ml co prawda nie ulewa ale ma własnie rzadkie kupki nie wiem czy mam sie martwic,czytałam na innych forach ze niektóre dzieci po Nutritonie tak maja ale chyba pojde jutro to skonsultowac z lekarka....

Czy możliwe że jak nie jem nabiału to moje mleko jest mniej wartościowe?Bo mały ciągle się dopomina cyca. A moż się go mniej produkuje? Już nie wiem mam doła:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry