D
dziunka24.
Gość
Po wiekszym zastanowieniu nie je co 2-3 godz ale tak co 1,5-2 h. Cos mi sie pokićkało, ale to dlatego ze nie zapisuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOW! To faktycznie często..Po wiekszym zastanowieniu nie je co 2-3 godz ale tak co 1,5-2 h. Cos mi sie pokićkało, ale to dlatego ze nie zapisuje![]()
Noo butelkowe mamy maja mase roznych specyfikow na ulewanie. A ja niestety niechoc zastanawiam sie czy ie podawac kleiku, moze by jakos zmniejszylo sie to chlustanie?
WOW! To faktycznie często..![]()
I potrafi robic cos takiego: wypije, rzygnie mi przez ramie i znowu szuka cyca![]()
Az mi sie wierzyc nie chce ze to nie refluks..I potrafi robic cos takiego: wypije, rzygnie mi przez ramie i znowu szuka cyca![]()
Az mi sie wierzyc nie chce ze to nie refluks..
Co lekarz mówi? Że taki jej "urok" czy co?
No ze jest glodomorem, ze dobrze przybiera wiec nie mam sie martwic itd. wiesz, usg brzucha miala i nic nie wyszlo... ale pielegniarka byla zdziwiona ze doktor nie dala skierowan na jakies badania i powiedziala ze mam zrobic na wlasna reke. Ale skad ja mam wiedziec jakieno i moja pediatra jest jedna z najlepszych i w sumie jej ufam, ale teraz juz sama nie wiem...