D
dziunka24.
Gość
Po wiekszym zastanowieniu nie je co 2-3 godz ale tak co 1,5-2 h. Cos mi sie pokićkało, ale to dlatego ze nie zapisuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

WOW! To faktycznie często..Po wiekszym zastanowieniu nie je co 2-3 godz ale tak co 1,5-2 h. Cos mi sie pokićkało, ale to dlatego ze nie zapisuje![]()

Noo butelkowe mamy maja mase roznych specyfikow na ulewanie. A ja niestety niechoc zastanawiam sie czy ie podawac kleiku, moze by jakos zmniejszylo sie to chlustanie?
WOW! To faktycznie często..![]()

I potrafi robic cos takiego: wypije, rzygnie mi przez ramie i znowu szuka cyca![]()

Az mi sie wierzyc nie chce ze to nie refluks..I potrafi robic cos takiego: wypije, rzygnie mi przez ramie i znowu szuka cyca![]()
Az mi sie wierzyc nie chce ze to nie refluks..
Co lekarz mówi? Że taki jej "urok" czy co?
no i moja pediatra jest jedna z najlepszych i w sumie jej ufam, ale teraz juz sama nie wiem...No ze jest glodomorem, ze dobrze przybiera wiec nie mam sie martwic itd. wiesz, usg brzucha miala i nic nie wyszlo... ale pielegniarka byla zdziwiona ze doktor nie dala skierowan na jakies badania i powiedziala ze mam zrobic na wlasna reke. Ale skad ja mam wiedziec jakieno i moja pediatra jest jedna z najlepszych i w sumie jej ufam, ale teraz juz sama nie wiem...