xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
no u nas terapia gaviscon co druga butla chyba zaskutkowala, bo kupka juz dzis nie byla taka twarda.... zobaczymy jak bedzie dalej... narazie jestem zadowolona. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my dziś zrobiliśmy taką 2 dniówkęhaha, moja dzisiaj trzasnela taka kupke,ze nawet wlosy z tylu glowy miala upackane, jak zdejmowalam body. musialam organizowac awaryjna kapiel o 3 po poludniu, i to wlasnie byla kupa dwudniowa![]()
Jeremi odkąd Go dokarmiam, ma rzadziej kupki. Zwykle były 3-4 razy dziennie, a teraz jedna, dwie.. Dzisiaj jeszcze nie robił więc czekam z utęsknieniem
Dziewczyny, wczoraj zmierzyłam małemu temperaturę i miał 36 stopniDo tego cały wilgotny jakiś był.. Osłabiony, ale od czego? Nie miał gorączki wcześniej.. Z czym to może być związane?
U nas wieczor i noc masakra. Moja corka miala chyba wczoraj zly dzien. Caly czas marudna byla/ poplakiwala nie wiem dlaczego. Nic ja raczej nie bolalo ah pozniej w nocy budzila sie co chwile(albo mi sie tak wydawalo) marudzila. Padam na pysk :--(
Tak, wychodziło równo 36, ale dzisiaj już oki jest.my dziś zrobiliśmy taką 2 dniówkę))) Oj pranie było!
dziwne to! A mierzyłas jeszcze raz żeby potwierdzić?
Jeremi odkąd Go dokarmiam, ma rzadziej kupki. Zwykle były 3-4 razy dziennie, a teraz jedna, dwie.. Dzisiaj jeszcze nie robił więc czekam z utęsknieniem
Dziewczyny, wczoraj zmierzyłam małemu temperaturę i miał 36 stopniDo tego cały wilgotny jakiś był.. Osłabiony, ale od czego? Nie miał gorączki wcześniej.. Z czym to może być związane?
Jak karmisz piersią to nie ma się czym martwić po jednej takiej kupceA u nas dzis bardzo zielona (nigdy takiej chyba nie widzialam) z duza iloscia sluzu kupa. na razie tylko jedna byla taka. I nie wiem co o tym myslec ...choc zachowanie malej jest ok.