reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

u nas z marudzeniem podobnie czasem Mati sam nie wie czego chce... i też myslę że ząbki bo wszystko pcha do buzii i trze dziąsła....

reklama
Dziunka, wiem, że łatwo mówić, ale Mary ma rację. Jak byś chciała namiary na dobrego dermatologa z Gdańska, to mogę ci podać na prv.

ja mam jeszcze lepszego hihihihi

dziunka glowa do gory !!!!! trzymaj sie laska i badz dobrej mysli bo na pewno wszystko bedzie dobrze, zobaczysz zreszta we wtorek

Wróciłam ze szpitala. Obejrzeli i ponieważ po maściach się nic nie zmieniło utwierdzili się w przekonaniu że to znamię.............

Sami nie wiedza pewnie, sprobowali tego, co sie leczy najczesciej, dali standardowo sterydy i jak nie ma poprawy to odpuszczaja. Najlepiej poradz sie jeszcze w innej poradni. I nie zadreczaj sie tak, moze jednak to nie znamie....

Spójrzcie co znalazłam - to jest dokładnie to co ma Joasia, z opisu :-:)-:)-:)-:)-(
...................Jestem załamana :-( W innym artykule znalazłam że to ma cechy łuszczycy, a brat A przecież ją ma :(

Nie czytaj i sie nie nakrecaj, naogladasz sie zdjec i bedziesz zaraz wszystkie objawy znajdowac. A jesli brat A ma luszczyce, to nie znaczy, ze twoja mala bedzie miala. Bedzie dobrze, zobaczysz.

A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinie:( Synek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac:( nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa:) najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.

A u nas zalamka, przylecielismy do Polski a tu ospa wietrzna w rodzinie:( Synek meza brata akurat zachorowal, niefortunnie akurat teraz... maly odizolowany od nas, ale rodzice malego i tesciowie mieli z nim przeciez stycznosc wiec moga zarazac:( nie mamy teraz juz wyjscia, musimy byc dobrej mysli, pozostaje mi tylko nadzieja, ze moje przeciwciala z mleka pomoga malej sie ustrzec przez ospa:) najgorsze, ze bedzie wiadomo dopiero za 2-3 tyg. czy zachorowala, czy nie. Trzymajcie za nas kciuki.
pocieszę cię że u mnie była podobna sytuacja ,z tym że na kilka dni przed moim wylotem z PL moja bratanica przyniosła z przedszkola ospe i też przez 3 tygodnie drżałam że Kuba się rozchoruje ale na szczęście nic mu nie jest i mam nadzieje że już nie będzie :)

Trzymamy mooocno, bardzo mocno. Super że karmisz piersią, jest wielka szansa że obejdzie się bez chorowania

U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba :)

U mojego meza wujka córka z przedszkola przyniosla ospe i mieli w domu 4 miesiecznego synka i tez zachorowal i jakos lekko przeszedl i juz ma ja za zoba :)
tak samo było u mojego brata sy przyniósł z przedszkola, a crka też jakoś miała 3-4msc i zachorrowała była cała w kropki.,.. fakt płakała bo swędziało ale już ma ospę z głowy;-)

reklama
Do góry