reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Tak tylko raz, ale są wyjatki. Moja mama ma jak byk wpisana w ksiązeczkę ospę w wieku 3 lat a potem 5. Pomylili się?
W każdym razie znalazłam kiedyś kilka art że czasem jeszcze się zdarza zachorowanie dwa razy a nawet i wiecęj. Choć jest to baaaardzo rzadkie.

reklama
więc powiem tak,... by łam u tego lekarza debilnego na którego musiałam czekać 3 h... a załatwił wszystko w 5 min... i co gorsza dał mi ten ssam krem cco ostatnio:wściekła/y:
do tego jakąś śmiedzącą maść co mam smarować małej szyjkę 6 razy dziennie....:wściekła/y:
i do widzenia.... :dry:
a ze mała churcha i ma katarek to wg niego ok

Ostatnia edycja:
reklama
no wiem , zwykła natłuszczająca.
powiedział ze to nic wielkiego, większość dzieci w Irlandii ma takie odparzenie i że to tylko od ślny:sorry:
KaMcia
Rozumiem że sie denrewujesz ale czego ty dziewczyno się TUTAJ spodziewałaś...? :sorry2:
Silcocksem ją smaruj bo jest super i p maga na wszelkiego rodzaju zmiany skórne - suchości wysypki itd :tak: a hydrocortizon sobie odpuść
Jeśeli to od śliny/odparzenia to bepanhet powinien pomóc :tak:

A ja muśze wam powiedzieć ze byłam w miedzyczasie jeszcze raz na ostrym dyżurze Bo Soni urósł guz na boku czoła.... De facto nie wiem JAK spadła...
No ale zbadali, sprawdzili temp, reakcje gałki ocznej, odruchy, a że młoda rozgadana, rozesmiana i wywija kopytkami to wysłali do domu i kazali sie nie martwić... :sorry2:
Taaaak, łatwo powiedzieć... Dziwne to bo ten "guz" jest jakiś taki miękki...:dry:
No i lekarz powiedział ze dziwne że dopiero po 2 dniach urósł....
No ale w zachowaniu nie widze żadnych zmian :sorry2: i nawet nie jęknie jak tego guza dotykam...

Do góry