reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Rezygnuje dziś z bodziaków i młody bedzie spał w koszulce bez rekawów + pamp
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kilolek
podwójna listopadowa mama
moj w dzien to w samym pampku ale staram się mu jak najczęściej zdejmowac (konsekwencja - kupa w salonie
hehe)
natomiast spi w zadużej podkoszulce na ramiączka (pożyczonej od brata) żeby miał przewewnie.
Kasiula skarpete nie zakładam.
Chłopakom uchylam okna, a w pozostalłych pokojach otwieram na oścież. Mają w ten sposoob troszkę przewiewu ale i tak im duszno. Otworzyć się jednak boję. Do młodego to boję się,z e jakiś kot wlezie, a starszemu to z kolei nie wiadomo co do łepetyny przyjdzie a to jednak piętro jest. Po północy okrywam Michasia pieluszką, ale i tak się rozkopuje.
A mimo, ze cłay dzień na golasa, w cieniu, baseniku itd. to i ta potówki na szyi i plecach się mnożą. Można to czymś posmarować?
natomiast spi w zadużej podkoszulce na ramiączka (pożyczonej od brata) żeby miał przewewnie.
Kasiula skarpete nie zakładam.
Chłopakom uchylam okna, a w pozostalłych pokojach otwieram na oścież. Mają w ten sposoob troszkę przewiewu ale i tak im duszno. Otworzyć się jednak boję. Do młodego to boję się,z e jakiś kot wlezie, a starszemu to z kolei nie wiadomo co do łepetyny przyjdzie a to jednak piętro jest. Po północy okrywam Michasia pieluszką, ale i tak się rozkopuje.
A mimo, ze cłay dzień na golasa, w cieniu, baseniku itd. to i ta potówki na szyi i plecach się mnożą. Można to czymś posmarować?
W
wyjatkowaonaa
Gość
My też juz od dwana bez skarpet. Młody teraz juz spi w koszulce tylko ze ona tak w sam raz i chyba mu zdejmę bo mu trochę brzuch widac ;/ i załoze większa.
ja dzis bodziak wrazie co odepnę w kroku jak pathanka jakby za ciepło było ...
Czy Nakladacie skarpetki do spania ??
kasiiula skarpetki? zlituj sie nad synkiem
D
dziunka24.
Gość
Skarpety? A po co?
Kasiiula
Kira hahahaaha bo ja nie wiem ale mam wrazenie ze mu zimno jak nie ma skarpet ;P w sumie sama nie nosze latem ale jak zimniej troche to nie dam rady bez nich :d hahaha i wydaje mi sie ze mu ciepło ucieka przez nogi
a w dzien nakladacie?
hehehe
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
My też bez skarpetek od oj jak dawna. Zazwyczaj w body na ramiaczka (wczoraj rozpięte) dziś w koszulce, żeby na pupie dodatkowej warstwy nie było. Nie przykryty niczym (pieluszka w rączce) ponieważ przekręca się z boku na bok i zrzuca leciutkie i tak okrycie. W nocy jak wstaję na karmienie patrzę czy jest cieplutki.
Kasiiula i tak i tak pewnie karmisz Pawełka w nocy więc zerknij czy jest cieplutki. Jakiś czas temu spaliśmy przy otwartym oknie a było dość wietrznie w nocy i się ochłodziło, troszkę się przestraszyłam kiedy się obudziłam bo mały ciałko miał chłodniejsze ale nóżki i rączki cieplusie. Przykryłam go i zamknęłam okno, bo narzutkę i tak zaraz zrzucił.
Kasiiula i tak i tak pewnie karmisz Pawełka w nocy więc zerknij czy jest cieplutki. Jakiś czas temu spaliśmy przy otwartym oknie a było dość wietrznie w nocy i się ochłodziło, troszkę się przestraszyłam kiedy się obudziłam bo mały ciałko miał chłodniejsze ale nóżki i rączki cieplusie. Przykryłam go i zamknęłam okno, bo narzutkę i tak zaraz zrzucił.
reklama
Kasiiula
Ula sprawdzam w nocy na karmieniu zawsze cieply nigdy zimny nie byl ... ale mam wrazenie ze za 5 min moze juz byc mu zimno ... yh
ja spie prawie naga bo wiadomo duchota ale kołdra to opatulam sie cala :| hahah ten typ tak ma
musze sie owinac wtedy najlepiej i mozna spokojnie spac
moj maz to spi tylko w bokserkach nawet nie nakrywa sie wiec moze temu ze ja opatulona to mysle ze mu zimno ... no dobra dziś bede patrzec na niego inaczej
moze temu ma te potówki na szyjce i ramieniu yh
ja spie prawie naga bo wiadomo duchota ale kołdra to opatulam sie cala :| hahah ten typ tak ma
Podziel się: