reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Czy wasze maluchy nie mają w te upały potówek?

Bo Alicję strasznie wysypało na dekolcie, na karku i na szyi. Już sama nie wiem czy to potówki, czy może jakaś alergia... ????
To są czerwone plamki we wszystkich tych miejscach, na dekolcie w kąpieli czuć je pod palcami. Ala strasznie się poci wte upały, jest właściwie ciągle mokra, a jak zaśnie to głowa w tym miejscu na którym leży to po prostu strumień.

u nas tez "COS " wtskoczyło z tyłu na szyji ... i nie wiem czy alergia czy potówki bo jako takich nie mial :/ wczoraj byla skóra zaczerwieniona i na tym kropki a tertaz same kropki ... zobacyzmy jutro :/

mojej wyskoczylo troszke na plecach ponizej karku, ale to nie dziwne bo ona non stop mokrusienka :( a niedawno widzialam malca z cala buzka w czerwonych kropkach i mama jego mowila ze to wlasnie potowki

Pewnie potówki.
My na szczęscie nic, a dziwne, bo młoda grubcio. Ale kąpię ją kilka razy dziennie, wiec może to pomaga.

Czy wasze maluchy nie mają w te upały potówek?

Bo Alicję strasznie wysypało na dekolcie, na karku i na szyi. Już sama nie wiem czy to potówki, czy może jakaś alergia... ????
To są czerwone plamki we wszystkich tych miejscach, na dekolcie w kąpieli czuć je pod palcami. Ala strasznie się poci wte upały, jest właściwie ciągle mokra, a jak zaśnie to głowa w tym miejscu na którym leży to po prostu strumień.
moj tez ma potowki na pleckach ponizej karku...

Pewnie potówki.
My na szczęscie nic, a dziwne, bo młoda grubcio. Ale kąpię ją kilka razy dziennie, wiec może to pomaga.

na pewno pomaga, u Milci doslownie troszenke tych kropek, kiedys jej sie pokazaly nad pampkiem ale na drugi dzien nie bylo juz. Tez ja kapie przynajmniej 2x dziennie i pare ray przebieram przepocone ciuszki.

reklama
Do góry