reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Ja daje czekolade gorzka (ten sam efekt i dzialanie co owa coca-cola) bo czekolade wprowadzilam miesic temu. Teraz jedynie jesli ma plynniejsza kupe to daje 2x tyle co normalnie (czyli az caly kwadracik ;) ). A i dzis odkrylam zemoge sie baaaaaaaaaaaardzo mylic jesli chodzi o plynnosc kup. Okazalosie ze mala od razu siusia po kupie co w pieluszce moze ja po prostu dodatkwo "rozciapywac". Musze ja przyciac i pare razy wysadzic bez pieluchy. Zobaczymy

reklama
kurza twarz ależ nam sie od czopów dupka odparzyła! Cos strasznego. Próbowłam sudocrem i linomag z cynkiem, ale sudocrem nie pomaga, a po linomagu mam wrażenie jeszcze gorzej. Puszczam prawie caly dzień bez pieluchy, wyciieram dupcie po kazdym bączku a i tak gorzej i gorzej... co mi poradzicie?
Z odparzona dupka się chodzi d lekarza? Mam jutro iść czy jakieś domowe cuda próbować?

kurza twarz ależ nam sie od czopów dupka odparzyła! Cos strasznego. Próbowłam sudocrem i linomag z cynkiem, ale sudocrem nie pomaga, a po linomagu mam wrażenie jeszcze gorzej. Puszczam prawie caly dzień bez pieluchy, wyciieram dupcie po kazdym bączku a i tak gorzej i gorzej... co mi poradzicie?
Z odparzona dupka się chodzi d lekarza? Mam jutro iść czy jakieś domowe cuda próbować?

u mnie jak K sobie pupke odparzyl nic nie pomagalo ani cudokrem,linomag,bethapen,maka ziemniaczkana nic a wrecz bylo gorzej..wyladowalismy u lekarza i dostalismy jakies masci z antybiotykiem plus piobriotyki i po 2 dniach byla poprawa...wiec racze nie czekac i isc odrazu do lekarza...
aha i mielismy zakaz uzywania chusteczek nawilzajacych...

reklama
Do góry