reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mam pytanko...
Tomi ma katar, mam masc majerankowa i kropelki homeopatyczne do nosa. Ale nigdzie nie pisze jak je podawac... czy mam mu je podac i odczekac troche, po czym oczyscic nosek, czy najpierw oczyscic, a potem je podac? Pomozecie?? :))

reklama
Dziewczyny wczoraj zauwazylam ze malej wyszedl 3 zabek- prawa gorna 2 (chyba 2). Malutka wyczuwalna kreseczka. Czy to normalne?? Po lewej stronie tez juz cos sie dzieje wiec to pewnie kwestia kilku dni.

To Julia leki i hop do lozka a Asie z dala od niej. Tak wiem, latwo powiedziec ciezko zrobic.

Ech...jakoś damy radę ....dziś i jutro A ma wolne więc nie jest tak źle, mała w dzień u teściowej, a od środy może dam Julię do babci. Ech :(

Dziewczyny wczoraj zauwazylam ze malej wyszedl 3 zabek- prawa gorna 2 (chyba 2). Malutka wyczuwalna kreseczka. Czy to normalne?? Po lewej stronie tez juz cos sie dzieje wiec to pewnie kwestia kilku dni.

Normalne :) Nie wsyztskie maluchy muszą iść książkowo. U dzieci mojej szwagierki, całej czwórki, najpierw wychodziły górne jedynki.

reklama
O 7.00 ?? Szybko u was zaczynaja przyjmowac. Ile czasu trwa ta goraczka i jaka jest wysoka?? Moze to 3-dniowka
rejestracja jest od 7.30, a lekarze przyjmuja od 8 tylko moja pediatra ma taki nawal pacjentow (od zawsze zreszta) i chyba tak sama z siebie przyjezdza wczesnie do pracy
no to w skrocie, osluchowo nic nie slychac uffffff
uszy ok uffffffff
tylko gardelko cytuje: "dosc mocno zawalone i zaczerwienione"
Dostał lekki antybiotyk, dalej czopki 125 na goraczke i ten nieszczesny Eurospal, ktorego ni jak maly nie chce przyjac, porzygal nam sie rano caly po nim :(((( no i oslonowe
kiedys go bral, a teraz koniec. Nie je nic :((((( tylko troche mleka
schudnie nam ten nasz maly okrąglinek

dziekuje za wszystkie cieple slowa i teraz jestem pelna optymizmu ze bedzie juz tylko lepiej

Julia wróciła ze szkoły z gorączką, bólem gardła i brzucha. MASAKRA, ciągły płacz. Teraz czekać na chorobę Joasi.
Mamusia nie kracz, nie kracz
duzo zdrowka dla Julki i do lekarza migusiem :(((( zaczely sie te chorubska

Do góry