martolinka
Mama i nie tylko :-)
Czy coś wiecie o darmowych badaniach usg brzuszkow dzieci? gdzies czytałam , ze bedzie mozna w najblizszym czasie zrobic za darmo w ramach profilaktyki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy coś wiecie o darmowych badaniach usg brzuszkow dzieci? gdzies czytałam , ze bedzie mozna w najblizszym czasie zrobic za darmo w ramach profilaktyki
no wkurwiłam sie :|:|:| .... a jak powiedziałam ze od 10 m pediarta mowi zeby nabiał wprowadzic to w zadnym wypadku ... :| a jak spytala czy nutramiigen pil to mowilam ze 1 puszke bo pediatra stwierdzila ze nie ma skazy wiec po co meczyc dziecko takim mlekiem i przeszlismmy na normalne to ona "na normalne to po roku sie przechodzi" czyli profilaktycznie wszytskie dzieci na petitt i na nutramigenie maja byc ??? :| tak to zrozumialam ! *******nieta ... :|trzeba bylo sie zapytac na jakiej podstawie wydaje ta diagnoze, skoro nawet nie spojrzala na to,co ty przynioslas (wyniki oraz tabelke za wagami) ani nie zwazyla. stara pinda!
Normalne mleko modyfikowane czy normalne mleko od krowy??no wkurwiłam sie :|:|:| .... a jak powiedziałam ze od 10 m pediarta mowi zeby nabiał wprowadzic to w zadnym wypadku ... :| a jak spytala czy nutramiigen pil to mowilam ze 1 puszke bo pediatra stwierdzila ze nie ma skazy wiec po co meczyc dziecko takim mlekiem i przeszlismmy na normalne to ona "na normalne to po roku sie przechodzi" czyli profilaktycznie wszytskie dzieci na petitt i na nutramigenie maja byc ??? :| tak to zrozumialam ! *******nieta ... :|
jej chodziło chyba o normalne mleczne mleko sztuczne :d czyli bebilon,nan, bebiko ,... nie wiem jakie tam jest ... a do roku powinno pic nutramigen czy ten petitt :| bez rozniczy czy ma skaze czy nie :| ...Normalne mleko modyfikowane czy normalne mleko od krowy??![]()
Kasiulano wkurwiłam sie :|:|:| .... a jak powiedziałam ze od 10 m pediarta mowi zeby nabiał wprowadzic to w zadnym wypadku ... :| a jak spytala czy nutramiigen pil to mowilam ze 1 puszke bo pediatra stwierdzila ze nie ma skazy wiec po co meczyc dziecko takim mlekiem i przeszlismmy na normalne to ona "na normalne to po roku sie przechodzi" czyli profilaktycznie wszytskie dzieci na petitt i na nutramigenie maja byc ??? :| tak to zrozumialam ! *******nieta ... :|
na normalne miala na mysli modyfikowane mleczne <czy jakk to je nazwac> jej zdaniem <baba starej daty> kazde dziecko powinno byc na bezmlecznnych mlekach <nutramigen,petitt> nawet jak dzieco nie ma skazy <profilaktycznie> a dopiero po roku próbowac na normalne <czyli zwykle mleka modyfikowane :| >Kasiula
Ja myśle ze jak ty powiedziałas ze na normalne przejść to mialas na myśli normalne mleko modyfikowane, a ona za normalne zrozumiała normalne mleko od krowy bo przeciez nabial po roku teoretycznie....![]()