reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Dziś "tylko" jedna gorączka u Hanki, poza tym kobitki są w pełni sił, Gonia prawie zaliczyła skok z przewrotką z wersalki na podłogę, może z 2 cm zostały jej do podłogi, jak małżon ją złapał... a po prostu za bardzo się wychyliła z wersalki..:szok::szok::szok:

Tez dopiero doczytalam. Biedne te twoje dziewczynki :((( moja wcale nie choruje,az sie boje co bedzie,gdy pojdzie do przedszkola :-/

Ana zdrówka dla dziewczynek!!!!

Ja się lekko podłamałam po odebraniu wyników dzieci. Asi są dobre, lekko podwyższone leukocyty, ale to nic takiego. Za to Julia...
ASO - norma to <200. A ona ma 768:szok::szok::szok::szok:

Nie wiem gdzie mam iść...czy do zdrowych czy do chorych. Jutro spróbuję uderzyć chyba jednak do zdrowych dzieci. Nie, no masakra:-(

My antybiotyk skonczylismy brac w poniedziałek i chyba dzis na kontrol pojdę, wszystko jest ok ale Oli cos pokasływał rano (raczej sie zachłystywał slinką) i cos mowił ze gardło boli......chociaz potem ze nie boli ;/
Nie chce go cholerka ciągac, On niecierpi badania gardła i temu pediatrze to juz w ogole nie chce pokazywac ale dla spokoju ducha. Z drugiej strony ja musze isc po skierownaie do okulisty, bo jutro mamy wizytę z małym w szpitalu wiec potrzebuję skierowania.
Na wizytę czekalam wiecej niz pol roku a teraz sie boję w te zarazki isc. Dopiero co skonczylismy antybiotyk zeby znowu cos sie nie przypałętało :wściekła/y:

reklama
Do góry