Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
No już doczytałam, ze to nie takie straszne. Jak przeczytalam rumień to się przeraziłam, bo wiedzialam ze rumień to bardzo poważna choroba, ale widocznie jest tego wiele odmian.
Zdrówka!
Zdrówka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Co mam ją prowadzić za rączkę na każdym kroku, żeby cipka (a nie facet chciałam napisać haha) mi wyrosła? Przecież na większość wypadków nie ma rady, jak mi ostatnio w wannie się przewróciła i wyrżnęła czołem to stałam kilkanaście cm od niej i i tak nie dałabym rady złapać! To że się na tym rowerku przewróciła to przecież nic wielkiego, a że przy okazji uderzyła w mur to już inna sprawa - na to też nie miałam wpływu, przecież nie puszczę jej środkiem ruchliwej ulicy

że Martyna albo się zabije albo zrobi z siebie kalekę
wkurza mnie tym strasznie, bo przecież jej nie przywiąże do siebie! a to tylko dziecko! ostatnio siedziałam obok niej! zdążyłam powiedzieć "spadniesz" i w tym momencie spadła z takiego autka uderzając uchem o kant stołu :-(ucho sine, płaczu co nie miara! a ja jestem wredna matka , bo oczywiście ją przytuliłam, ale nie użalałam się nad nią tylko jeszcze opitoliłam, że sama jest sobie winna :-( myślicie, że to ją czegoś nauczyło? guzik! za chwilę robiła to samo!