reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

No to się zdziwiłam jak Pawel obudził mnie o 23, dławiąc się dziwnie, podniosłam jego głowę i wymiotował na łóżku (jak się wystraszyłam i rozpłakałam że co by było gdybym się nie obudziła np.:-(). Mąż zerwał się zaraz po mnie, posprzątał, a ja trzymałam Pawła, po chwili odbiło mu się mocno. Zasnął na mnie, po 2 godzinkach się obudził i woła ała brzuszek i kupa (szybko na nocnik i poszło), 0 4 tak płakał z bólu że dałam mu ibufen i pomogło do z 6 ale z 2 pobudkami na kupę:baffled:. Biedne dziecko tak się męczyło i jeszcze wołał z tą rzadką kupą na nocnik:szok:. Rano musiałam wstać o 6 do pracy, Paweł został z mamą i jeszcze 2 razy była kupa. Dałam mu już smectę i elektrolity i wygląda już ok, tylko niewyspany. trzymajcie kciuki żeby było już po wszystkim.

Drugi raz w życiu mi wymiotował, to jest straszne, biedne takie małe dziecko się męczy potwornie:no:

reklama
Biedactwo, zdrówka!!!!

Mojej koleżanki dzieci śpią w swoim pokoju od początku, bliźnięta. Teraz mają 7 lat, ale jakieś dwa lata temu obudziła się w nocy, coś ją tknęło, i poszła przykryć dzieci. Syn siedział na łóżku i się dusił, nie mógł złapać powietrza. Gdyby nie weszła, może byłoby już po nim:szok:

reklama
Do góry