reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

wczoraj na wieczór dałam jej antybiotyk. od wieczora nie ma temperatury, ale w nocy co 2 godziny budziła się z płaczem, że boli ją gardło :-(nic nie je :-( ale bardzo dużo pije - całe szczęście!

reklama
Mój panicz ma zapalenie jamy ustnej dostał tantum verde i nystyne i pytanie jak długo mamy to stosować bo pani doktor mi nie napisała a ja się nie zorientowałam???

A i w jaki sposób pedzlowałyście buźkę?

Ostatnia edycja:
Mój panicz ma zapalenie jamy ustnej dostał tantum verde i nystyne i pytanie jak długo mamy to stosować bo pani doktor mi nie napisała a ja się nie zorientowałam???

A i w jaki sposób pedzlowałyście buźkę?
ja ostatnio przechodzilam nystatyne z Mackiem. owijalam palec gaza jalowa, na to pol zalecanej dawki nystatyny i wycieralam tym w buzi. potem drugi gazik, i druga polowa dawki zalecanej. tak mi lekarka polecila zastosowac.

gawit tak po prawdzie to nie wiem ale o ile mi wiadomo [a myslic sie moge :D] to mucosolvan jest odkrztuśny, łagodzi i pomaga odkrztuszać mokry kaszel, zalegającą wydzielinę ..... hmm?? a sinecod jak dzisiaj czytałam [bo coś zaczyna i mnie i małego męczyć suchy kaszel] na necie ze on własnie jest na zahamowanie m.in. suchego kaszlu [bynajmniej tak pisało] ...... wiec po mojemu to każdy działa na coś innego ....... No ale może b. doświadczone mamuśki się wypowiedzą co na co jest .......

mama no właśnie ja wyczytałam to samo co Ty, ale kuzynka mi poradziła, żeby dawać sinecod na noc skoro młodą kaszel w nocy męczy i przez to nie śpi. teraz już sama nie wiem :-(

reklama
Do góry