reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

mama julii, normalnie jakbys o mojej pisala. chociaz ostatnio troche mniej niedobra jest.
ale blada, podkrazone oczy, straszny niejadek, zgrzyta zebami, paznokcie obryzala strasznie,ale ja troche postraszylismy lekarzem i przestala.brzuch ciagle boli i spi niespokojnie

edit.moja wupila swoje 2 krople na cukrze raczej bez problemu,ale ma tak zatkany nos,ze pewnie nie poczula. gorzej bedzie, jak jej przejdzie.

cala noc strasznie mi kaszlala i bylo slychac ta flegme i o 6 zwymiotowala 2 razy. mam nadzieje,ze na ten kaszel tez pomoze

Ostatnia edycja:
reklama
BANANA właśnie mnie kusi jechać zaraz do kapucynów po ten balsam, tylko trochę sie boję tego kryzysu w czasie jego podawania tzn oczyszczania się organizmu ze świństw i robali. Bo jak na razie skóra Igora powiedzmy wygląda w miarę ok a po tym balsamie ponoć po paru dniach są właśnie wysypki ale podobno mijają. Co do Julki mam niej obaw bo ona ma skórę ok, choć jak pomyślę o katarze czy kaszlu czy innym sposobie oczyszczania się organizmu po podaniu tego balsamu to wolałabym tego uniknąć.
Banana a ile płaciłaś za niego???????????

Ciekawe czy u kapucynów będzie po tyle samo co w internecie???????????ale wole kupić tu w zakonie bo przynajmniej mam pewność a z alllegro diabli wie.

BANANA twoja dostaje tylko 2 krople?????????????? ja zamierzam dawać moim 2 x dziennie po 15 kropli. Choć wyczytałam że dziewczyny dają tyle kropli ile dziecko warzy??????

dostala 2 bo to pierwszy raz,a smak ma okropny i chcialam ja przyzwyczaic. jak inne dzieci biora to na czysto, bez cukru, nie pojmuje. ja nie dalabym rady

nie zawsze sa takie kryzysy,ale trzeba je brac pod uwage.
w internecie widzialam 250 ml po 60 zl, ale mi przywiezli ze sklepu zielarskiego 2 butelki po 100ml, 31 zl kazda. poza tym duza butelka ma chyba kroplomierz, bo ta nie ma i musze strzykawka odmierzac .

CLEO zdrówka dla Igorka, oby mu szybko przeszło.:-)

BANANA jak tylko twoja będzie miała jakieś przejścia po balsamie to pisz, ja z chęcią poczytam bo jeszcze nie kupiłam ale na pewno kupię jeszcze nie wiem kiedy ale kupię. A wiesz martwi mnie jeszcze to że skład tego balsamu to głównie środki przeczyszczające np kruszyna, no i to dość silne dla małych dzieci tzn takich jak nasze i zastanawiam sie czy ich na maxa nie będzie czyścić?????????????? Ale jakby co to zaprzestanę podawać.

BanAna - super, że podesłałaś linka , balsam małżon stosował, nie pamiętamy już na co, ale sporo wypił;-) Smakowało mu to.
Spróbujemy kuracji, bo Gośka ma rozorane pod kolanami - AZS, a Hanka i ja mamy dziwne kaszle.
Cleo - zdrówka, kurujcie się.;-)

jemu to smakowalo???????????
smakuje to mi orzechowka, to to jakies obrzydlistwo :sorry2: ale wieczorna porcje juz wzielam bez cukru, przynajmniej nie skrzypi w zebach :-D

BANANA dzięki za linka , ale już go dziś przerobiłam i tam właśnie dziewczyny pisały że np organizm oczyszczał się poprzez lużniejsze kupki.:baffled:

Wy nie straszcie że to takie ochydne w smaku.................:-p

reklama
Do góry