_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dopiero to przeczyytałam... już zmieniam....Klaudzia, KAMcia - a tu - można rozszerzyć temat wątku na np "wizyty u pediatry i szczepienia" ? Co WY na to?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dopiero to przeczyytałam... już zmieniam....Klaudzia, KAMcia - a tu - można rozszerzyć temat wątku na np "wizyty u pediatry i szczepienia" ? Co WY na to?
dziewczyny ktore juz urodzily czy Wy wyrazilyscie zgode aby Wam zaszczepili maluchy w szpitalu na zoltaczke typu B i gruzlice??jesli nie wyrazilyscie zgody to jak to sie robi??ustnie raczej oni oleja nasza prosbe..prosze dajcie szybciutko znac...znalzalam takie cos https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...-niebezpieczne-szczepionki-33144/#post4480700
Pisałam już na temat niebezpiecznych szczepionek. Ja nie będę szczepić dziecka. Należy napisać oświadczenie. Mogę Ci przesłać na maila wzór. Jak będą wypełniać papiery to podkreśl, że nei chcesz żeby szczepili Twoje dziecko. Najlepiej niech napiszą wielkimi literami i czerwonym kolorem.
Pisałam już na temat niebezpiecznych szczepionek. Ja nie będę szczepić dziecka. Należy napisać oświadczenie. Mogę Ci przesłać na maila wzór. Jak będą wypełniać papiery to podkreśl, że nei chcesz żeby szczepili Twoje dziecko. Najlepiej niech napiszą wielkimi literami i czerwonym kolorem.
przy wypisywaniu ze szpitala dostałąm zalecenie wykonania usg przezciemiączkowego i narządów wewnętrznych. Pediatra mi jednak powiedziała, że takie badania nie wchodzą w kompetencje PZOZu i nie ma możliwści, żebym dostała skierowanie i zrobiła to za darmo w ramach nfz. Więc jak chcę mogę zrobić te badania prywatnie... No jakieś dziwne to jest.. MOże któraś z Was ma podobną sytuację?