D
dziunka24.
Gość
temperatura 37 to nie powód do paniki. Mieści się w normie. poczekaj z tym szpitalem. Pójdź do lekarza, może da się obejść szpital szerokim łukiem.
Poczekalam i temp spadla do normalnej a dzidzia ladnie spala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
temperatura 37 to nie powód do paniki. Mieści się w normie. poczekaj z tym szpitalem. Pójdź do lekarza, może da się obejść szpital szerokim łukiem.
Poczekalam i temp spadla do normalnej a dzidzia ladnie spalajutro idziemy do pediatry i zobaczymy co powie...mam nadzieje ze osluchowo bedzie ok...tak troche mam wyrzuty sumienia, ze zle robie broniac sie rekami i nogami przed szpitalem i ze jej strasznie tym zaszkodze...
Wrocilismy od lekarza, mamy skierowanie na pediatrie do szpitala :-( na razie mamy siedziec w domu i obserwowac. Jak Asia zacznie ciezko oddychac- przeponowo lub zmieni sie jej zachowanie to mamy czym predzej smigac do szpitala. Na razie osluchowo jest ok, ale to sie w kazdej chwili moze zmienic.
Lekarka powiedziala ze najwiekszy nasz blad to puszczenie Julki do przedszkola. I do ukonczenia przez Asie roku nie powinna tam chodzic. A juz wogole teraz do trzeciego miesiaca. I teraz nie wiem co robic:--
-(
O matko!!! strasznie przewrażliwiona ta pediatraszpital, odstawienie przedszkola.... szaleństwo jakieś...
Klaudzia - co z guzkiem Olivierka?
Mary ja tez jestem na mleczku antykolkowym ( a raczej moje dzieckoA ja dzisiaj postanowiłam przetestować nowe mleczko i przeszłam z Aptamila 1 na Aptamil przeciwkolkowy z probiotykami. Różnica w cenie niewielka a może pomoże chociaż troszkę Maleńkiej
Myślę że pierwsze reakcje już po 1 dobie powinnam zauważyć. Nooo, zobaczymy.
Czy któraś mamusia już stosowała to mleczko?
Czyli jest nadzieja :-) Dzisiaj straszny koncert tutaj mamy a mi już serce pęka...Mary ja tez jestem na mleczku antykolkowym ( a raczej moje dziecko) tylko na cow gate ale odkad je stosuje widze znaczna poprawe
juz po kilku dniach zachowanie malej zaczelo sie zmieniac i skonczyly sie wieczorne histerie i w ogole nie to dziecko....wiec mysle,ze warto sprobowac, bo u nas bardzo pomoglo
chociaz kupek dalej czesto nie robi, mysle, ze taki poprostu jej urok;-)
zdecydowanie....my tez mielismy straszne koncerty....ale na szczescie juz nie, stosuje tez infacol przed kazdym karmieniemCzyli jest nadzieja :-) Dzisiaj straszny koncert tutaj mamy a mi już serce pęka...