reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

macie racje z ta wysypka pojde na kontrole tego gardla w piatek, albo czwartek i wtedy zobaczy co z ta wysypka,
u Pawla wysypka pierwszy raz dlatego taka dzika jestem :zawstydzona/y:
gardlo tak jak mowila mocno zawalone i widac ze polykanie sliny go meczy wiec moze na to ten jak mowila lekki antybiotyk :-(

z wielkim marudzeniem zasnal mi po 11 i spi :rofl2: nawet wypil mi przez sen pierwsze mleko (i pierwszy dzisiaj posilek) od 5 :happy::happy::happy: i nawet przemycilam w nim leki oslonowe

reklama
U nas zeszla po 3-4 dniach tak... sobie bladla i znikala powoli. Gardlo tez bylo zaczerwienione. Za to teraz od 1,5 tyg katar sie ciagnie i ciagnie i nie wiem juz kiedy sie to skonczy :/ jeszcze zab wylazi powoooli, nosz... żłobek zarzucony od zeszlego poniedzialku a ja mam w czwartek do pracy wracac. Masakra w dodatku od przedwczoraj ja mam smarkate lata, nocki nieprzespane, dzionki dopier... mloda spi z 15 min w dzien, nos zatkany i sie dusi przy cycu, oczyszczanie malo pomaga, wkraplam sol fizjologiczna, odciagam i euphorbium psikam. Lekarka na to, no nic, musi pani czekac i oczyszcac, a na wydzieline co w gardlo izie flawamed i czekac ...
tez kiedys przerabialismy temat pod tytułem KATAR i musisz byc dzielna, ale wiem co to za ból i meczarnie nie do opisania :no::no::wściekła/y::no::no:
kto to wymyslil, katar? tez nie mieli co robic

Moja nie zje nic na spiocha (oprócz cyca), nie da sobie obciąć paznokci jak śpi jak kamień - lepiej mi się to robi "na żywo". Cwaniak jeden :D

Zaraz jadę po Julcię , trzymajcie kciuki żeby było lepiej...

My po wizycie u pediatry kazała zostawić wszytsko jak jest ... mowila ze jak dziecko prawei 10 miesiecy pije normalne mleko moze nie zaakceptowac tamtego ... to po 1 po 2 zastanawia ją na jakiej podstawie stwierdzono alergie pokarmowa ... ? bo mało przybrał? ma porozmawiac z innymi pediatrami ale jej zdaniem on ma po tacie bo tata tez wysoki i chudy ... mam sie nie martwic a co do Viganntolu racja wycofali bo niby w tym plastiku jakies zanieczyszczenia są i polecenie VitaD ;]

reklama
Do góry