To ma mniejsza ta szpare niz Tomi. ja bym pewnie z wlasnej ciekawosci skonsultowala z ortodonta, niz sie potem w kolko zastanawiac, zawsze to info z najlepszego zrodlaZobacz załącznik 306329 kiepsko na tych zdjęciach widac, może to bedzie lepsze![]()
reklama
To jest fotka jak jeszcze chyba nie było dwójek
Zobacz załącznik 306352
A tu aktualne, nie śmiejcie się z tego co trzymam usta , inaczej się nie dało
I przy okazji, nie wydaje Wam się że Asia ma takie dziwne te zęby? Że te jedynki wielgaśne,a te dwójki takie kły? Macie jakieś fotki z dwójkami?
Zobacz załącznik 306353Zobacz załącznik 306354
Zobacz załącznik 306352
A tu aktualne, nie śmiejcie się z tego co trzymam usta , inaczej się nie dało

I przy okazji, nie wydaje Wam się że Asia ma takie dziwne te zęby? Że te jedynki wielgaśne,a te dwójki takie kły? Macie jakieś fotki z dwójkami?
Zobacz załącznik 306353Zobacz załącznik 306354
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
ja sie tam nie znam na tym niestety - skoro takie ma to widocznie i takie mogą być
. U nas co prawda dwójek jeszcze na wierzchu nie ma ....ale przeswitują juz na biało pod dziąsłem i są szerokie. Ale tak jak wspomniałam jeszcze nie wyszły wiec trudno gdybać jakie będą na 100%.
A
aga4444
Gość
lotka też bym się wściekła

gdybyś nie napisała to bym się nie domyśliła ale faktycznie duża ta szpara
asia mała ma "dobrą tą szparę między ząbkami swoją drogą zdjęcie w samym pampku BOMBA:-):-)
dziunka Asia nie ma "za dużych ząbków" jak na moje oko są ok:-):-)
dziewczyny kochane to jest naprawdę wielki plus z tymi szparami wierzcie mi drugie zęby są dużo dużo większe od pierwszych i te szpary potem się ścisną Patula miała idealne ząbki bez szparek etc etc a teraz ją aparacik czeka jak już wszystko wypadnie:-
-(

asia mała ma "dobrą tą szparę między ząbkami swoją drogą zdjęcie w samym pampku BOMBA:-):-)
dziewczyny kochane to jest naprawdę wielki plus z tymi szparami wierzcie mi drugie zęby są dużo dużo większe od pierwszych i te szpary potem się ścisną Patula miała idealne ząbki bez szparek etc etc a teraz ją aparacik czeka jak już wszystko wypadnie:-
AniaSm
Fanka BB :)
mój też ma szpare między jedynkami i wydaje mi się że te jedynki takie łopaty ,ale jak patrze na swoje zdjęcia z dzieciństwa to miałam podobnie a teraz nie mam ani szpary ani takich łopat , więc myślę że to z wiekiem zaniknie
agrafka80
Fanka BB :)
lotka też bym się wściekła
dziewczyny kochane to jest naprawdę wielki plus z tymi szparami wierzcie mi drugie zęby są dużo dużo większe od pierwszych i te szpary potem się ścisną Patula miała idealne ząbki bez szparek etc etc a teraz ją aparacik czeka jak już wszystko wypadnie:--(
Zgadzam się z Agą, ja miałam idealne mleczaki, malutkie i jeden przy drugim - jak tylko zaczęły rosnąc stale zaczely sie problemy. Stałe byly 2 razy wieksze od mlecznych , wyrastaly mi nad mlecznymi i sie nie miescily. Do 2 klasy liseum mialam kly jak wampir 2 szeregi przed reszta zebow - do aparatu stalego musialam miec wyrwane 3 zdrowe zeby: dwie czworki i jedną piątke. Bylo tak malo miejsca ze pod aparatem zeby sie poprzesuwaly i nie ma sladu po tych wyrwanych zebach, nawet mala szparka nie zostala.
A
aga4444
Gość
agrafka mozemy sobie ręce podać miałam tak samo... po Pati widzę że jest identycznie a mogła by mieć zęby po tatusiu idealnie prościutkieZgadzam się z Agą, ja miałam idealne mleczaki, malutkie i jeden przy drugim - jak tylko zaczęły rosnąc stale zaczely sie problemy. Stałe byly 2 razy wieksze od mlecznych , wyrastaly mi nad mlecznymi i sie nie miescily. Do 2 klasy liseum mialam kly jak wampir 2 szeregi przed reszta zebow - do aparatu stalego musialam miec wyrwane 3 zdrowe zeby: dwie czworki i jedną piątke. Bylo tak malo miejsca ze pod aparatem zeby sie poprzesuwaly i nie ma sladu po tych wyrwanych zebach, nawet mala szparka nie zostala.
W
wyjatkowaonaa
Gość
No więc nasz małody też ma szpareczki ale malutkie. Takie jak u Asiuni może nawet troszkę mniejsze.
Co do dwójek Patryk ma normalne (nie takie kły) .Na dole jadnak wszystkie chyba 4 zęby ma w rózną stronę (takie krzywe ).
Aaa i jeszcze jedno.Patrykowi się dwie jedynki ukryszyły.Rog zęba dokłądniej.Nie wiem od czeg
n wszytsko gryzie na szczęscie aż tak nie widać.
Co do dwójek Patryk ma normalne (nie takie kły) .Na dole jadnak wszystkie chyba 4 zęby ma w rózną stronę (takie krzywe ).
Aaa i jeszcze jedno.Patrykowi się dwie jedynki ukryszyły.Rog zęba dokłądniej.Nie wiem od czeg
reklama
Mi usuwali jeden ząb "pod aparat"
Wiem, ze szeroko umieszczone mleczaki sa ok, moj brat tak mial, i stałe ma "jak ta lala". No ale to co ma Tomi, to oznacza pewna i szeroka diasteme, wystarczy mi popatrzec na Karolaka heheheheh Tomiemu wole to skorygowac jak sie da 
Podziel się: