reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

teoretycznie można ale nie brałabym [chyba - patrzac ze swojego doswiadczenia] tego jako objaw anginy tylko łagodnego gardła. Nie wiem jak to ładnie wytłumaczyc ale na mój chłopski rozum jesli ktos jest delikatny i miewa odruch wymiotny to powiekszone migdały, ocierajace sie o wszystko i w tym momencie nadrważliwosc gardła moze wywołac taka reakcje na coś....gdzies cie w gardle podrapie, przy przełykaniu cos pojdzie nie tak itp itd

reklama
Etna - kobitko zdrowia!
Gosiulek
- my ostatnio mieliśmy anginkę połączoną z jelitówką... może i Ciebie to dopadło? Gonia i Hanka miała kłopoty z kupą a wymioty też były. Mnie wymioty ominęły, za to brzuch bolał.
Dziunka - to choć tyle dobrego.

Asia ciągle gorączkuje, nurofen pomaga na 3-4 godziny, teraz znowu odleciała w hałasie na pół godziny, obudziła się i ma 39. Ech, biedactwo wykończone, dobrze że dużo pije:tak:

M pojechał dziś z Alą do laryngologa io okazało się, ze ciągle ma ostre zapalenie ucha !!
Kurde ten Bactrim to był największy błąd :/. Gdybym nie stłukla wtedy tego Augmentinu pewnie byłaby już zdrowa. A tak i tak będzie teraz brać augmentin ES.
Od 23.11 jedziemy non stop na antybiotykach...
I mam znowu zwolnienie na cały tydzień.

Etna jak u Ciebie? Możemy razem szpital założyć:baffled:

.....

Katastrofa, smiać mi się chę już z tego. Można oszaleć w tym domu. Mam tyle wolnego i jeszcze nie mogę zrobić zakupów na święta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No a Paweł to okaz zdrowia, tylko lekka chrypka go zdradza, mój kochany urwisek. Nie wiem jak ja pępowinę odetnę po tym wolnym prawie do stycznia mi wyjdzie, na 3 dni wrócę przed świętami :zawstydzona/y:.

My chyba nie wyzdrowiejmy...
...

Nawet tak nie pisz !!!!!!!!!
Musicie to przetrwać, dużo zdrówka dla Was.
Ja na anginę mam Taromentin i po 2 tabl. czułam się już znacznie lepiej. Mnie mdliło tylko przy silnym bólu głowy (jeden dzień tak miałam). Pediatra Pawła kazała mi kupić elektrolity (jak mnie zobaczyła) i to mnie postawiło na nogi.
No to my po lekarzu. Gardło czyste, oskrzela czyste, tylko nos zawalony i goraczka. Wirusówka po prostu.

No to i to dobre z tego złego.
Straszna jest ta gorączka ile my w te dzieci tych leków napakujemy :no::no:
M pojechał dziś z Alą do laryngologa io okazało się, ze ciągle ma ostre zapalenie ucha !!
Kurde ten Bactrim to był największy błąd :/. Gdybym nie stłukla wtedy tego Augmentinu pewnie byłaby już zdrowa. A tak i tak będzie teraz brać augmentin ES.
Od 23.11 jedziemy non stop na antybiotykach...
I mam znowu zwolnienie na cały tydzień.

O zwolnieniu to Ty nic nie mów, mnie tam zwolnią :cool2:
Oczywiście dużo zdrówka dla Ali a pani laryngolog juz jej zapisała ten antybiotyk

reklama
Do góry