reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
hehe tam jest pełno poradni min otolaryngologiczna już wszystko wyczytałam i muszę załatwić skierowanie tylko od pediatry...a pomysł dał wczoraj szef D ...ale normalnie sie zapiszemy w kolejkę,podobno dzieciaczki sie szybciej dostają..jakby co powiem że ma D interwieniować:-D

czytałam o tych bezdechach i to niebezpieczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a on ma własnie takie parosekundowe bezdechy...ja pierdzielę...trzeba działaś szybko bior e maego dziś i szoruję po skierowanie...ciekawe co pani madralińska powie w przychodni hehe...

Muszę na spokojnie poczytać , bo jak widzę i szumy uszne leczą:szok::szok: , a mnie ostatnio coś strzela w uszach..

Cleo - to szybkiego wydębienia skierowania;-)

ja nawet gdyby nie D nie wiedziałabym że takie Centrum istnieje.a on tam juz robia parę lat ...mówi że tam jest pięknie,sa łosie jakies inne zwierzaki ,jest jak spedzic czas w oczekiwaniu na przyjęcie...i mówi ze duzo dzieci widzi nawet takie malusienkie np z aparatami na uszy ...czasem sam profesor do nich przyjdzie pogadac ale to rzadkosc bo wiadomo zajety ale bywalo że przyszedł;-)

a no widzisz to zapisz się warto spróbowac a tam jak wyczytasz wszystko na najwyzszym poziomie.D mi opowiadał że to ogromna inwestycja że tam pełno sal itp...zreszta niedawno było otwarcie kolejnej kliniki tam czy cos w tym stylu juz nie kojarzę ale chyba chodziło o calkowite zrealizowanie prjektu i sie uwijali jak w ukropie z ogrodami itp ;-)

Zdrówka dla maluszków!

U Asi wyszły plamy na brzuchu i trochę wchodzą juz na plecy. Duże, okrągłe "łaty", takie suche. Myślałam że uczulenie a tu już 4 czy 5 dzień. Natłuszczanie nie pomaga, a i Asi chyba troszkę doskwiera bo je wyczuwa i dziś mówiła że ma pryszcze:-D

Dermatolog dopiero na wrzesień:baffled: zobaczę co powie doktorka i najwyzej pojadę prywatnie.

ja dziś zapisłam Igiego na testy alergiczne 50 pokarmowych 50 innych trawy itp u NAs w przychodni koszt 100 zł to chyba nie dużo ???po testach w zaleznosci co wyjdzie działamy dalej

Cleo- to jakaś akcja promocyjna? Bo na serio tanio... u mnie w przychodni było w kwietniu bodajże, potem wyszło, że są one niemiarodajne... a też gdzieś koło 100 kosztowały i tyle co napisałaś rzeczy mierzyły ( na plusiki to było i w alergolodzy się wypowiedzieli, że to nic im nie mówi ), ja szukałam testów gdzie indziej to ceny koło 60 za jeden czy 2 alergeny, a tak to panel koło 300 jak mnie pamięć nie myli...

reklama
Ana ...serio?? no mi tez sie tanio jakos wydaje i tak jak Ty widziałąm ogłoszenia ze te panele drozsze..to jakiś pic czy co??w sumie ja tylko zapisałam i nie płaciłam nic jeszcze...to teraz juz nie wiem co o tym myslec...czyzby ktos chciała zarobić i kiche dowala jakąś...

Do góry