reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

Na pewno choruje na zespół policystycznych jajników.
Mam dokładne badania hormonalne zrobione.

Lekarz sam mi zapisał ten lek. Nic mi się nie pytała o zdanie. Wie, ze jestem dziewicą.

reklama
Zresztą Karolinko piszesz troszkę zakręcone posty, była kiedyś tu laska- która raz chciała dziecko, potem nie. Raz miała brać ślub, a innym razem już nie chciała. Jeżeli Ci się w domu nudzi, to pisz normalnie- zawsze jest ktoś na forum kto chętnie popisze o normalnych rzeczach a nie wymyślaj.
Uważam że moja rozmowa z Tobą dobiegła końca!!1

Pozdrawiam

Beatko widze, ze masz takie same podejrzenia jak ja :baffled::baffled::baffled: a juz myslalam, ze tylko ja taka podejrzliwa jestem :sorry2:

Nikt mi o tym nie powiedział. Chodzę do lekarza, który powinien się na tym znać. Ja nie muszę się na tym znać. Ja chciałam porozmawiać z ludźmi którzy też chorują na ta samą chorobę co ja. Doradzić się do jakich lekarzy chodzicie i jakie leki bierzecie.

Przepraszam a jakie konkretnie badania miałaś robione i jaki masz wyniki, ze uważasz że to zespół policystycznych jajników?
Nie odniesiesz sie do podejrzeń co do twojej osoby :sorry2:?

Beatko bardzo dobrze napisane, albo się leczysz bo chcesz dzieci teraz, albo dać sobie spokój i zająć się karierą :tak::-D:-D:-D

Karolina a ty nie pisałaś czasem jakiś czas temu na Lipcówkach 2008, tylko pod innym nickiem:confused::confused::confused: Bo my chyba się znamy

Nikt mi o tym nie powiedział. Chodzę do lekarza, który powinien się na tym znać. Ja nie muszę się na tym znać. Ja chciałam porozmawiać z ludźmi którzy też chorują na ta samą chorobę co ja. Doradzić się do jakich lekarzy chodzicie i jakie leki bierzecie.

Dziewczyno tu sa kobiety, ktore staraja sie o dziecko wiec z cala pewnoscia dostaja inne leki niz Ty powinnas brac.
Polecam Ci forum PCO :: Indeks i paaaaaa!

Proszę się mnie o coś zapytać z tej choroby i zobaczycie czy wymyślam. Czy na pewno choruje na ta chorobę?! Od 3 lat leczę się na ta chorobę a 2 lata u dr Tkaczyk. Wiem dużo na temat tej choroby.

Może jeszcze leki alergiczne i astmowę powodują przybranie wagi.

Słuchaj Karolinko. Miesiąc temu ośmieszyłaś się na forum jako Cisowianka20. Czy Ty masz coś z głową:confused:
Znowu ciąniesz temat kosmetyków dla dzieci, których używasz, bliźniako i o ile pamiętam jedno z Twoich dzieci miało na imię właśnie Gosia.......
Chyba żyjesz w świecie fantazji........wymyślasz, kręcisz i kłamiesz.......
Chyba czas zmienić ginekologa na psychiatrę

reklama
Często jestem na tym forum. Znam bardzo dobrze go.

To co, że kiedyś tutaj pisałam o czymś innym. To nic takiego.
Teraz piszę o czymś co nazywa się PCO.

Do góry