Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anek@ - ja juz nie raz robilam postanowienia - ale jakos motywacji i checi brak chociaz po urodzeniu michala udalo mi sie pochodzic na zajecia przez kilka miesiecy - ale mialam towarzystwo sasiadki
A ja odpadłam po dwóch dniach szóstki! ;D
Yeż bym na aerobik jakiś pochodziła, ale mi fitness klub zamknęli pod nosem...
A, lodówka u mnie pracuje mocno i klawiatura też. Najlepszy sprzęt do ćwiczen! > > >
To drugie...
Zapomniałam! Dziś mi się na kabanosku ząb ukruszył! Muszę szybko dentystę nawiedzić! Oj schudnie mi portfel szybko, w przeciwieństwie do moich ud!
anek@ - ja niestety nie mam z kim chodzic ... a gdyby tak szuklac wymowek to pewnie i inne sie znajda np. ze moj maz czesto wyjezdza a wtedy nie mam z kim zostawic maluchow ... itp ...
Oj dziewczyny coś czuję, że większe powodzenie miałby wątek "Słodkie grubaski" albo "Najważniejsze jest wnętrze a nie waga" hihihi ;D Jesteśmy beznadziejne! A przynajmniej ja jestem :