reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

reklama
A cey mieszkan rzeczywiscie sa zawrotne i ciagle szybko rosna. My wlasnie kupujemy drugie mieszkanko - udalo nam sie za niecale 7k, a kilka m-cy temu pewnie dalibysmy 5 :-)

To w sumie niedaleko :-D ja na studiach wynajmowalam mieszkanko z dominikiem na Krozanskiej (tuz przy alejach niepodlegolsci obok rozanej a wczesniej mieszkalam na al. niepodleglosci obok cukierni Walczaka)...Jedno co nas tylko martwi z tym nowym mieszkaniem to powroty Pulawska do domu tam to jest kociol w godzinach szczytu...no ale cos za cos:baffled:

Anek to z Piaseczna masz do warszawki 10 min :) autkiem wiec zadna roznica. A to Osiedle Roz - Bardzo Fajowe!! Co do cen to 10 tys. to juz niestety prawie standart,przynajmniej w mojej okolicy :-(.Najdrozsze ktore widzialam to chodza po 27 tys za metr ale sa i drozsze :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Priscilla jeszcze rok temu mielismy biuro na ul.Karwinskiej kolo Raclawickiej.Fajne tam sa tereny no i zaglebie klubowe w fortach ;-)

Nam sie udalo dac 4 za metr..bo juz teraz wiem ze ceny poszly w gore...przeciez to jest chore bo budynek nawet jeszcze nie stoi w calosci

U nas w sumie decyzja o kupnie mieszkania byla na wariackich papierach bo decyzje podjelismy w maju a mieszkanie kupilismy na poczatku czerwca..i tu tez nastepna paranoja niby ceny mieszkan sa zawrotne ale jak chce sie juz kupic to ciezko znalesc cos sensownego...
BUBA z racje ze z Piaseczna to w zasadzie chwila moment nieuwagi i juz jest sie w wawie..dla mnie to jest idealna sytuacja bo rodzicow mam na Ursynowie wiec po drodze do pracy bede odstawiac Kube u dziadkow. :-p

reklama
Kiedys w jakims magazynie chyba pokoj i sypialnia czy jakos tak widzialam artykul o tym osiedlu..prezentowalo sie bardzo fajnie.

Do góry